Puzsér – magyar szótár

2021. július 12. 10:52

Ha netán a Kazinczy utcába tévednél, és nem értenél néhány alapfogalmat.

2021. július 12. 10:52
Takács Áron

„Folyton visszatekernéd az Aput, hogy a szart jelent ez a cápaorros hülyeség meg a por. Vagy csak úgy általában mostani Vona Gábort hallgatsz, és dereng, hogy pont ezeket hallottad már kicsit másképp Puzsérnál 4-5 éve. Mi segítünk eligazodni abban, hogy mi mit jelenthet!

A Fidesz képtelen a konszolidációra: A Fidesz sose fogja azt csinálni, amit Róberték diktálnának neki, ezért Róberték kurvára utálják a Fideszt.

Antikrisztus TV: Ez volt az a televízió, ahol kezdetben Róbert még keveset szerepelt. Majd állandó vendég lett, sőt, műsort is kapott. Azóta akár meg is patkolná Őszentségét, a Gonosz földi megtestesülését, ha nem idegenkedne a kétkezi munkától..

Családos embertől bármi kitelik: A Talleyrand-nak tulajdonított mondást Róbert hasbeszélőbabája, FAM idézgette úton-útfélen, majd Róbert megállapodott, családot alapított, és a mondás beteljesedett.”

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aaabbbccc
2021. július 12. 11:54
az apu evek ota hallgathatatlan par eve meg volt benne 1-2 ertelmes gondolat, amivel vagy egyetertettel vagy nem, de legalabb el lehetett rajtuk gondolkodni amiket az elmult evekben hallgattam, azok remesek voltak igy mar nem hallgatom meg, minek
Pandaka pygmaea
2021. július 12. 11:29
:D az egész kurvajó.
AKissLaci
2021. július 12. 11:11
Az nem Takács Áron, hanem Kurtz ezredes!
Nehidd El
2021. július 12. 11:06
Jó, meg szellemes, de ennyit Puzsér és Vona nem ér meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!