És ön tudja, milyen világbajnokságot tartanak most Kaposváron?

2017. szeptember 20. 19:08

Mi már igen. A megoldásért kattintson!

2017. szeptember 20. 19:08

Mi sem gondoltuk volna, de éppen Kaposváron tartják a

XIX. Pontyfogó Világbajnokságot!

A somogyi megyeszékhelyen rendezett megmérettetést a Deseda-tónál tartják. A hiánypótló találatot köszönjük az MTI-nek! 

(MTI)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
motoman
2017. szeptember 22. 11:25
http://www.cwc2017.com/
pemete jakab
2017. szeptember 20. 22:04
"XIX. Pontyfogó Világbajnokságot!" - Pályázzunk Vizafogó Világbajnokságra! - Te buta, nálunk már nem élnek vizák. - Hát erről beszélek! Ez az okosságunknak köszönhető?
Man dinner
2017. szeptember 20. 20:48
Akit bővebben érdekel, a BAON cikk itt: "Megkezdődött a XIX. Pontyfogó Világbajnokság Kaposváron A Desedán kialakított versenypályán huszonhat ország 156 versenyzője, küzd a világbajnoki címért. A nemzeti csapatot Papp József szövetségi kapitány és Tóth Zoltán másodkapitány vezeti, tagjai a Gerencsér Gábor, Banka Pál páros; Roskó Péter, Gazdag Zoltán páros; valamint a Honyák Gábor, Végh Róbert páros és a Halász Attila, Győri Mihály páros. A Pontyfogó Világbajnokságot nem véletlenül rendezik meg Kaposváron. Itt a legnépesebb a versenyhorgászok tábora, és a legeredményesebb is. A szabadidős, rekreációs sporthorgászat bázisára építkező, hivatalosan is sportnak elismert versenyhorgászat az elmúlt másfél évtizedben több tucat érmet szállított a különböző világversenyekről. A versenyre szerda déltől szombat délig, 72 órás folyamatos időtartamban kerül sor, majd szombaton este 19:00-i kezdettel a Városi Sportcsarnok ad otthont a díjkiosztó ünnepségnek."
exfahrenheit
2017. szeptember 20. 19:52
remélhetőleg a köztársasági elnök nyeri, hogy legalább valamiért büszkék lehessünk rá.. ugyanezért a minelnökhelyettes Semjénnek vadászversenyt kéne csinálni..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!