Nincs diplomája Tapolca polgármesterének

2016. március 01. 21:32

A Faktor.hu írt arról: bár életrajza alapján az feltételezhető, hogy Tapolca jobbikos polgármesterének, Dobó Zoltánnak két diplomája is van, valójában egy sincs, mivel egyik egyetemen sem adott le szakdolgozatot.

2016. március 01. 21:32

Két főiskolára is járt, de egy diplomája sincs Dobó Zoltánnak, Tapolca jobbikos polgármesterének – írta kedden a Faktor.

A portál cikke szerint Dobó Zoltán önéletrajzában az szerepel, hogy 1995-1999 között a Gábor Dénes Főiskolára, 2001-2004 között pedig a Budapesti Gazdasági Főiskolára járt. 

A polgármester annyit mondott a portálnak, azért szerepel az önéletrajzában, hogy a két főiskolára járt, mert ez igaz is. Ugyanakkor, mivel egyiket sem végezte el, diplomát egyik helyen sem szerzett.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. március 02. 19:48
Ha lenne kizárnák a Jobbikból túlzott ész miatt.
Mindjárt
2016. március 02. 13:45
Schmitt Pál plágiumügye https://hu.wikipedia.org/wiki/Schmitt_P%C3%A1l_pl%C3%A1gium%C3%BCgye "Hosszas nyomozás során kiderült, hogy Schmitt dolgozata szinte teljes egészében Nikolaj Georgiev, Klaus Heinemann, Anita L. Defrantz és Nadezsda Lekarszka kutatók munkáinak szó szerinti másolásával, illetve átfogalmazásával készült." Elgondolkoztató, hogy azok merik támadni Dobó Zoltánt aki nem követett el semmi hibát akik plagibát adták nekünk. Schmitt Pá, a Fidesz, köztársasági elnöke, egy közönséges tolvaj aki egy másik ember munkáját lemásolva akarta megjátszani a doktort.
Sitiveni Klein
2016. március 02. 12:28
"Különösen szánalmas amikor tudják, vagy tudniuk kéne, hogy 56-ban elmenekültem és 2006-ban, 50 év elmultával költöztem haza." És miért menekültél el 56-ban? (Azt csak remélem, hogy nem te vagy az ember, akiről a holland ismerősöm beszélt, hogy "Kapott egy nagy kabátot a Vörös Kereszttől délelőtt. Délután már nem volt meg, mert eladta és árát elitta.")
kukagyerek
2016. március 02. 10:28
"Ugyanis a tartalom is hülyeség volt." ---------- Mit lehet tenni, A bölcsesség köve csakis nálatok lehet! :) Csak ne lopnátok annyit, mutyiska!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!