Nincs diplomája Tapolca jobbikos polgármesterének

2016. március 02. 08:25

Két felsőoktatási intézménybe is járt, de nem szerzett diplomát Dobó Zoltán, Tapolca jobbikos polgármestere – írja a Faktor.hu.

2016. március 02. 08:25

A Faktor.hu arról ír: Dobó Zoltán jobbikos tapolcai polgármester életrajzából úgy tűnik, két diplomája is van, ámde nem ez a helyzet. 1995-1999 között a Gábor Dénes Főiskolára, 2001-2004 között pedig a Budapesti Gazdasági Főiskolára járt, de diplomát egyik helyen sem szerzett.

Dobó Zoltán a Faktornak azt mondta: azért szerepel az önéletrajzában, hogy a Gábor Dénes Főiskolára, valamint a Budapesti Gazdasági Főiskolára járt, mert ez igaz is. Csak egyiket sem végezte el.

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2016. március 02. 11:38
Gróf Széchenyi Istvánnak sem volt, mégis a legnagyobb magyar. Petőfi Sándornak sem volt mégis a legnagyobb költőnk. Sőt egyetlen nagy Királyinknak sem volt mégis megtartották nekünk Magyarországot. Ellenben ma minden ingyenélő politikusnak van, vagy vásárolt, vagy a kommunista szülei segítségével tanulás, és persze tudás nélkül megkaphatták. Mégis a leghitványabb magyarokká váltak, az utolsó szálig! Az emberség, a sikeresség, és a az adott problémákra adott megfelelő válaszok, nem diplomához kötöttek. Szebb Jövőt!
drkovax
2016. március 02. 11:37
Aki a Gábor Dénesen nem tud végezni (korlátlan számú utóvizsga, korlátlan számú félévismétlés - csak fizesd), annál azért ez egyben a szellemi képességek korlátozottságát is igazolja. (Amúgy meg ez egy szokványos - a legrosszabb értelemben proli - sunyiság ... Hátha okosnak nézik, pedig hülye ...)
lajkakutyus
2016. március 02. 11:05
Na és? Schulznak van? Sok bunkó MSZP-s főnöknek van? Ez a fiatalember legalább jó irányba húz.
kukagyerek
2016. március 02. 10:47
"..mert a képességeim nincsenek arányban a becsvágyammal." ------ Neked viszont a pofátlan aljasságod, arányban áll a mutyis becsvágyaddal! Igazi fideszes vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!