Felfüggesztették az OTP-t

2011. szeptember 09. 15:34

Több mint tíz százalékot esett az OTP papírjainak árfolyama, ezért néhány percig felfüggesztették a kereskedését.

2011. szeptember 09. 15:34

Több mint tíz százalékot esett az OTP részvények árfolyama pénteken a Budapesti Értéktőzsdén, emiatt néhány percig szünetelt a kereskedése. Az OTP kereskedését 3769 forinton függesztették fel 15 órakor, az újraindulás után 3680 forintra esett a papír árfolyama, majd 3700 forint körül stabilizálódott. A felfüggesztés a BÉT közleménye szerint csupán pár percig tartott.


Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bolá
2011. szeptember 09. 17:37
Jól csinálják a fiúk! Megmutatják a nagyokos frankfurti, londoni, New York-i spekulánsoknak, hogy csuklóból ki tudják őket rázni a longból. Egyébként arról a bankok mélyen hallgatnak, hogy mekkorát kasszáltak a devizahitelezésen. Az anyavállalat top menedzserei már rég eltapsolták ezt az extra profitot stock optionnel. Most tolják szépen vissza azt a pénzt! Lehet a rights issue-t kibocsátani!
denever
2011. szeptember 09. 17:16
1300 környékén veszek otp-t, ha bárkinek van eladó.
poverello
2011. szeptember 09. 16:59
A tőzsde már csak ilyen egyszer fel egyszer le, ezen is most egy rakás pénzt keresnek jópáran...leviszik az OTP-t úgy 1300-1500 környékére aztán kezdődhet a játék megint felfelé, indok mindig volt van és lesz, ahogyan jó páran megmondták már "mindig van egy csontváz..." egy a lényeg, ha veszel mindig legyen a sor végén egy barom aki majd tőled is megveszi, ez az egész pénzpiaci virtcsaft egy közgazdasági hókusz-pókuszokkal megtámasztott szerencsejáték, azzal a különbséggel, hogy az igazi szerencsejátékon ( azt tényleg így is hívják) bármi megtörténhet, bárki nyerhet, ezen pedig igazából az erősebb kutya ...ik :-))) ha nagyon sok pénzed vagy befolyásod van Te mozgatod a piacot, ha nincs téged mozgatnak, illetve kifosztanak. Nézzétek meg a netet tele van beetetős dumákkal, "kereskedj devizával" "gyorsan könnyen pénzt a tőzsdéről" stb.stb. A devizahiteles kérdést pedig így vagy úgy de valahogy le kell rendezni. A trendek szerint sajnos az árfolyam ha szépen lassan is de folyamatosan felfelé megy, ez pedig egy lakáshitelesnek aki 20-30 évre vett fel kölcsönt totális idegösszeroppanás majd anyagi lehetőségeinek a végén teljes lenullázódás, és mivel jelentős tömegekről van szó, itt bizony mindenkinek államnak, banknak adósnak egyaránt ki kell vennie a részét! Mivel a bankvilág magától nem fog áldozatot vállalni, az adósok pedig kiszolgáltatottak, az államnak kell fellépnie, a megoldás elmaradása lesz az igazi csőd, és az mindenkinek csőd, bedőlt hitelek, eladhatalan ingatlanok, utcára kerülő nincstelenek stb.stb.stb. Megoldás???
antala
2011. szeptember 09. 16:43
Hajrá! Ettől forog a Föld! Vagy mégsem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!