Nem lesz kormányzati negyed

2010. augusztus 23. 07:50

Ugyan a közigazgatási minisztérium államtitkára egy lapinterjúban arról beszélt, centralizálnák a kormányzat működését, a tárca másik államtitkára szerint nem foglalkoznak ezzel a kérdéssel. Ebben a ciklusban biztosan nem lesz kormányzati negyed - állítja Kovács Zoltán.

2010. augusztus 23. 07:50
Gál András Levente, a közigazgatási tárca államtitkára korábban a Heti Válasznak arról beszélt, a miniszterelnökségnek nem a Parlamentben kellene működnie: a hatékonyság érdekében a Kossuth tér és a budai Fő utca köré központosítanák a kormányzat működését.
 
Kovács Zoltán, a minisztérium kommunikációért felelős államtitkára a Népszabadságnak azonban azt mondta, „nincs semmilyen aktuális, létező terv arra nézve, hogy kormányzati negyed szülessen.” Kovács hozzátette, a gazdasági növekedés, a versenyképesség a legsürgetőbb feladatuk, éppen ezért nem ilyen kérdésekkel foglalkoznak. Az államtitkár kizárta, hogy még ebben a ciklusban létrejöjjön egy kormányzati negyed.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szonja91
2010. augusztus 23. 16:42
De még milyen gondok,rendbe kell tenni az országot, ráférne már!
hori77
2010. augusztus 23. 15:58
az országnak most van ennél nagyobb gondja is...
khomeini
2010. augusztus 23. 15:51
Úgy látszik, a szövegértés nem követelmény ahhoz, hogy valaki a Nészabóságnál lehessen újságíró...
cutcopy
2010. augusztus 23. 11:19
Azért mert megjelölték a már létező és legtöbb munkát végző minisztériumok területét, attól ez még nem került egy fillérbe sem.. persze a gyors észjárású baloldal már is kormányzati negyedet vizionált ebből..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!