Kormányzati negyedet akar a Fidesz?

2010. augusztus 21. 17:27

A pesti Kossuth tér és a budai Fő utca lenne a kormányzati működés két centruma - nyilatkozta Gál András Levente, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára.

2010. augusztus 21. 17:27
A Heti Válasz legutóbbi számának „Háztűznéző” című írásában Gál András Levente, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára úgy nyilatkozott, döntés-előkészítési szakaszban van a közjogi méltóságok elhelyezésével kapcsolatos koncepció. A kormány a pesti Kossuth tér és a budai Fő utca környékére centralizálná kormányzati működést.
 
Több mint szimbolikus jelentése van annak, hogy a Miniszterelnökség ne a Parlamentben működjön, több lehetőséget vesznek majd számba ezzel kapcsolatban - tette hozzá Gál.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sky.net
2010. augusztus 22. 19:47
mert akkora bazi nagy ország ez ... és budapest is olyan kurva nagyváros ... hogy az internet, és a távközlés korában egyszerűen megoldhatatlan a hatékony kormányzás ? nincs mit tenni ja és wallisnak, meg az ingatlanos , és zsíros építőipari megrendelésekre ácsingózó buxászsidóknak vajon milyen szerepet szán a fidesz , és tarlós buci városvezetése ? hamár nemzeti együttműködést hirdetett ... hát illő lenne együttműködni ugye ...van abban pénz tudjuk ám hunvald óta meg nyilvánvaló , ha nem múzeumi akkor kormányzati , ha nem kormányzati akkor székház 210 évre fixa 1000 százalékos haszonnal bérelt irodákkal ppp ben naná ...az a kell a magyarnak nem kórházi ellátás ...
miloka
2010. augusztus 22. 09:56
A mandiner is u.úgy tudatosan olyan címet adott a cikknek ami félrevezető!!! Nem negyedet akarnak, hanem gazdaságossági szempontból olyan helyzetet kialakítani, hogy ne kelljen magas bérleti díjat fizetni, s ne legyenek távol egymástól az kormányzati hivatalok. De ezt úgy tálalni, hogy mégis kormányzati negyedet akarnak, enyhén szólva etikátlan dolog.
nyúzott
2010. augusztus 22. 01:42
kispufi... kommersz vagy...
kispufi
2010. augusztus 21. 21:40
természetesen mindig is voltak és lesznek központi részei egy-egy államszervezetnek, csak épp nem hívják kormányzati negyednek, jelen esetben is csak a stop.hu-féle szennybrigádok, akiknek rögeszméjük, hogy orbán is mindent csak gyurcsányosan kíván megoldani. nem, elvtársak, hiába erőlködtök, nem összehasonlíthatóak, nem egy kategória, sorry.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!