Garaczi László: Diktatúrában az ellenzéknek is diktatórikusnak kell lennie

2022. július 30. 09:11

Veiszer Alinda műsorának volt vendége az író, aki a Fidesz szavazóiról úgy szólt, „hárommillió embert nem tudok gyűlölni, egyet se tudok”.

2022. július 30. 09:11
null

Garaczi László Veiszer Alinda műsorában részletesen beszélt arról, korábban gondolkodott azon, hogy ellenzéki aktivista lesz, az anarchistákkal szimpatizált, azonban észrevette, hogy az ellenzéken belül is van hatalmi hierarchia, úgyhogy felhagyott ezzel az ötletével. 

– vélekedett a mai állapotokról, majd azzal folytatta, hogy politikailag az 1989 és 1992 közötti időszak állt a legközelebb a szívéhez, mert:

akkor egy anarchiában tomboltunk, eufória volt, a régi törvények megszűntek, újak még nem voltak”.

 

Az író szerint az áprilisban a Fideszre szavazó hárommillió honfitársunk zöme tényleg hisz a NER-ben. Amiből számára az következik, hogy

hárommillió embert nem tudok gyűlölni, egyet se tudok”.

A műsort visszahallgathatja itt:

Nyitókép: MTI/Czimbal Gyula

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2022. július 31. 16:47
Ki ez az ádáz intrikus pofa?
Brandon the great Negro
2022. július 31. 12:44
Vajon mit szeretett volna mondani a művész, mire gondolhatott?
Aerion
2022. július 31. 12:12
Diktatúrában az ellenzéknek is diktatórikusnak kell lennie ----- Mondja ezt a buzeráns úgy, hogy nem fenyegeti az életét semmiféle veszély. Ellenkezőleg. Hát, meg kell mondjam, nagyon rövid időn belül lesznek itt mélyreható változások.
Jooee
2022. július 31. 11:52
Ha diktatúra lenne, akkor te barátom rég egy börtön mélyén rohadnál. Ha nem vagy tisztában a dolgokkal, egyeztess Klárával, hogy Apró nagypapiék hogyan csinálták ezt? Jó esetben börtön, kevésbé szerencsés esetekben akasztás. Ez a diktatúra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!