Magyar huszárok vágtáztak a kerékpárosokkal a Giro d'Italia nyitónapján (videó)

2022. május 06. 20:05

A lovasok lenyűgöző látványt nyújtottak.

2022. május 06. 20:05
null

Ahogy arról a Mandiner Sport is beszámolt, pénteken, a magyar sport napján rajtolt el a világ legnagyobb kerékpáros versenye, a Giro Budapestről. 

A résztvevőket az első szakaszon egy nem várt meglepetés is érte:

a martonvásári Szent László Huszáregyesület lovasai csaptak egy vágtát a versenyzőkel.

Az élen haladó huszár kivont karddal irányította a „rohamot”.

A verseny hivatalos Twitter-oldala a látottakról így számolt be:

A huszárrohamot alább tekinthetik meg:

 

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GyurkaPista
2022. május 09. 12:23
Egyébként ez azért megérne egy misét... Hogy ki az akinek ez negatív... Más fórumon (konkrétan FB-on) olvastam kommenteket a posztolt videóhoz. Szerencsére az emberek 95%-a normális, és tetszett nekik. Ez nagyon jó hír! 5% idióta minden társadalomban van... A fanyalgók érvei... 1, "Giccsparádé". Egyébként meg akiknek ez giccsparádé, ugyanazok 1500 kilométert utaznak, hogy megnézzék a "cseppet sem giccses" versailles-i kastélyt vagy sok kiló arannyal bevont buddhista szenthelyeket... 2, "Lovas bohóckodás a 21. században? Miért nem pattantak inkább biciklire???" Ugyanezek aztán elmennek az osztrákokhoz megnézni a világhírű lipicai ménest, majd ódákat zengenek... 3, "Magyarkodás, a huszár viseletnek vitrinben a helye..." Majd az emberünk pár hét múlva faszbúkon posztol, amint a Buckingham palota elől pózol a huszárnál jóval giccsesebb ruhába bújtatott királyi testőrséggel, esetleg a vatikáni svájci gárdistákkal... Summa summárum, a ilyenértékrend nélküli senkiháziak magukat cáfolják meg a cselekedeteikkel, magukat köpik szemen... Végezetül csupan egyetlen kérdésem lenne, mi a faszért nem húznak ezek innen el??? Miért csak "fenyegetnek"??? Miért rontják ennek a jobbra való országnak a levegőjét????? Kedves örökké fanyalgók, generálisan javaslom nektek - a huszár pefromance-tól teljesen függetlenül - hogy a saját boldogságotok érdekében, húzzatok végre a picsába innen el!!!!! "Köszike!!!" :)))
GyurkaPista
2022. május 09. 11:59
Jelen állás szerint 7 db idióta olvasta a cikket...
Brandon the great Negro
2022. május 08. 09:54
Armageddon
2022. május 08. 06:53
Hol vannak ezek a huszárok attól amit a bringások lenyomnak egy egy körversenyen. Napi 100-150 esetenként 200 kmt is. Átlag 40-42 km tempóban. Hol tudja ezt egy virslijelölt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!