Őszöd 10: Ha unja Gyurcsányt, itt a megoldás

2016. május 27. 09:23

A Pesti Srácok az őszödi beszéd tizedik évfordulójára elkészítette a beszéd az eredetinél is ripacskodóbb verzióját, ahol egy nő mondja el Gyurcsány Ferenc beszédét.

2016. május 27. 09:23

Zavarbaejtő videóval emlékezett meg a Pesti Srácok Gyurcsány Ferenc őszödi beszédének tizedik évfordulójáról. A lap arra gondolt, hogy kedveskedik azoknak, akik kedvelik a beszédet, de már unják a volt miniszterelnököt hallgatni, ezért egy hölggyel készítettek egy általuk cicásnak nevezett verziót. 

Kell még valamit mondanunk?

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szívemből magyar
2016. május 27. 15:46
Nagyon jó a csaj, de színészként nem egy nagy szám.
gudmen
2016. május 27. 14:57
Az LMP arra gyanakszik, hogy Gyurcsány összejátszik a kormánnyal. Az LMP-s politikus szerint az őszödi beszéd 10. évfordulójára készített facebookos videó kiválóan alkalmas arra, hogy lejárassa a baloldalt, és segítse a Miniszterelnökséget abban, hogy "elrejtse az EU-s pénzek ellopását". Hadházy éppen ezért gondolja azt, hogy a Miniszterelnökségnek érdekében állhatott a videók elkészítése. Az antikorrucpiós szakszóvivő Gyurcsány Ferenc videóját Falus Ferenc ominózus videójához hasonlította, amelyben egy vödör vízzel leöntötte magát. A felvétel a teljes sajtót bejárta és végül a baloldal közös főpolgármester-jelöltjének a lemondását eredményezte. Hadházy szerint a felvétel Gyurcsány karrierjébe kerülhet. http://www.atv.hu/belfold/20160527-az-lmp-arra-gyanakszik-hogy-gyurcsany-osszejatszik-a-kormannyal/hirkereso
Ellensúly
2016. május 27. 13:27
Ebben a szemüvegben ez a nő feltagadhatna vagy negyven évet.
Csigorin
2016. május 27. 12:56
S+
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!