„Pécs a kultúra városa, nem a zombiké”

2014. május 22. 10:49

A pécsi polgármester Lovasi András zombis hasonlatára azt mondta: ostobaság, Pécs igenis a kultúra városa.

2014. május 22. 10:49

Az Origo Pécsről és a 2010-es EKF projektről szóló videójában Lovasi András azt mondta: Pécsen „zombihadsereget lát polgárok helyett”.

Páva Zsolt polgármester szerint ez ostobaság és „üres közhelyekkel dobálóznak”. Márta István, a Zsolnay Örökségkezelő igazgatója azt mondta a Pécs ma portálnak: a számok is azt mutatják, hogy igenis van pénze és igénye az embereknek a kultúrára. Szerinte túlzás ez az „önostorozás”.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2014. május 22. 20:41
Én sajnos peches vagyok, mert a Lovasi-féle zombikkal találkoztam Pécsről. Piás, bulizós üresfejű diplomások; nulla kultúra. Azért biztosan akadnak kulturáltabbak is.
száraztészta-tüzifa
2014. május 22. 16:23
marhaság.... Pécsett nem zombik laknak, hanem nagyon kanos kancigányok, ezt mindenki tudja!
elfelejtette
2014. május 22. 14:53
Lovasi szétitta meg szétszítta már az agyát. Ja meg persze nem az eszdéeszes haverok vannak hatalmon, tehát oda a szabaccság.
Wazze
2014. május 22. 14:45
Pécs valóban zombitanya, ahol még a "fideszes" is komcsi. Páva elvtárs mszmp- s, nagy privatizátor, de persze a módszerváltás után jó érzékkel dörgölőzött a fideszhez, ahogy oly sok "sorstársa"... Pl. ő volt az, aki a vízműveket privatizálta, majd persze nagy pofával újra államosította.... Milliárdos károkat okozva a városnak! Persze Isten nem ver bottal, éppen az Orbánék által tutujgatott cigánybűnözők egyike nyomta túrós pöcsét kislányába... (Nem mintha ezen eseményen elgondolkodott volna... Neeem- nem. Haladó fideszest köti a "frakció- és pártfegyelem".) A Zsolnay- negyedben drogos cigányok terrorizálják a kisgyermekes családokat, mindenfelé (a játszótereken is!!!) eldobált fecskendők, festékes, higítós zacskók... (Nem mellesleg itt ölték meg a Bándy lányt is), Vasas pedig olyan, mint Las Vegas- amennyiben a lapostetű világítani kezd! A Kertvárost nem is említem, mert az már az előző Páva- uralkodás alatt "Csikágó" volt... A munkalehetőség a Nokia kivonulása után gyakorlatilag lecsökkent 0- ra... Még az iskolái úgy- ahogy muzsikálnak, de ha folytatja a "munkát" a másik poszt- komcsi, Hoffmann elvtárs- kartácsnő, akkor azt hiszem, azokról is már csak múlt időben beszélhetünk... Hát, Pécs... Szebb Jövőt! Bár azt hiszem ti már végleg elvesztetek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!