Képviselők: Az IMF-diktátumok burkoltan léteznek

2012. szeptember 11. 09:59

Nem csak egyetlen levél kritériumait, hanem a szóbeli IMF-tárgyalásokon elhangzottakat is meg kellett vitatniuk a képviselőknek a kormánypártok frakcióülésén Harrach Péter állítása szerint.

2012. szeptember 11. 09:59

Egyetértés volt a kormánypártok politikusai között a hétvégi vidéki frakcióülésen abban, hogy az IMF által megszabott kritériumokkal nem szabad kiegyezni – állították képviselők az Index videójában.

„Én úgy tudom, hogy a diktátumok léteznek, ha nem is deklaráltan, de burkoltan leírva, innentől kezdve ezek elfogadhatatlanok az ország számára” – mondta Karvalics Ottó. Kérdésre válaszolva hozzátette: a hónapokkal ezelőtt érkezett levél valószínűleg azért csak most került napirendre, mert most folytatódnak az IMF-tárgyalások.

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hogyisvan
2012. szeptember 11. 17:46
Diktátumok: - hogy meg kellene reformálni a nagy állami rendszereket? Persze ingyenes oktatással, vizitdíj nélkül? - hogy egyszerűbb adórendszer kellene? Ma megint több, mint 50 féle adó létezik! - hogy csökkenteni kellene a munkabér költségeit? És nem járulékokat emelni! - hogy meg kell szüntetni az egykulcsos (kétkulcsos) adórendszert? Melynek -részben - következményeként lassan 500 forint körül lesz az üzemeanyag ára? Még lehetne folytatni, de szerintem nincs sok értelme!! Ezzel a kormánnyal csak csődbe menni lehet!
balint60
2012. szeptember 11. 17:15
A fideszi új-magyar ismét egy gyöngyszemmel gazdagodott: "burkolt-lista". A látványosan lobogtatott tíz pontos listáról immár bevallják, hogy nem létezik, azokat a tárgyalások és beszélgetések során leszűrt célzásokból és benyomásokból hozták össze. Sajnálattal kell megállapítani; OV nem burkoltan, hanem nyilvánvalóan hazudott.
szintiboj
2012. szeptember 11. 16:38
Hol vannak a fidesz-szektások ennél a hírnél??? Így védik a mundér becsületét?? Ja tudom, épp az asszony-gyerek verést éltetik más topikokban...
KannibálTatárÚr
2012. szeptember 11. 14:51
Nagy hullámokat ver Csehországban Petr Nečas miniszterelnök beszéde a brűni gépkiállításon. Kijelentései alapján ő is az orbáni útra tért: nyitna kelet felé. Kijelentette: a cseheknek nem Pussy Riot-ot és a dalai lámát kellene támogatniok, amely gátja a keleti nyitásnak, hanem észszerű kapcsolatokra törekedni az EU-n kívüli államokal, pl. Brazíliával, Kínával, Indiával, Ukrajnával, Irakkal. Csehország fejlett gépiparú állam. Az EU-ban nem nagy a kereslet gépeik iránt. A miniszterelnök ezért nyitást javasol az EU-n kívüli államokkal való kereskedelemben. A külügyminiszter Schwarzenberger azonnal kritizálta Nečast és nem zárta ki a kormányválságot sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!