Úszó erőd

2012. április 07. 16:00

Simán elpusztítja az aknákat a Magyar Honvédség hadihajója, ugyanis nem ferromágneses anyagokból készült – derül ki az Attraktor legújabb videójából.

2012. április 07. 16:00

Nincs új a nap alatt aknafronton, így a honvédek harminc éves jugoszláv gyártmányú aknamentesítő hajója jól el tudja látni feladatát - ami békeidőben leginkább a világháborús robbanószerkezetek összegyűjtése.

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DDodgers
2012. április 10. 16:55
elnézést most látom : szabotőr rövid o-val
DDodgers
2012. április 10. 16:53
Hat teljes legénység kiállítása sztem okoz gondot.. mivel jelenleg a 3 személyzet is csücskös. De egyébként is legalább 4 komplett legénységet kellene egy váltásba küldeni hogy ott a helyszínen legyen tartalék ha neadjisten valamelyik mocsok szabótőr eltörné a kezét... De persze csak úgy vissza lehet hívni a népet mert az mostanában csak úgy megy, hogy na gyere csak szépöcsém hív a haza indulsz a Szomáli vizekre. És persze nem kell a legénységnak napi tisztálkodási lehetőség sem mert minek az, úgyse mennek csajozni szagolják csak egymást. Nem a középkorban vagyunk és ezt manapság már nem lehet megtenni!!! A ZENON pedig nem áramfogyasztásban sok.. a nagy költség a szűrőbetétek cseréje.
DDodgers
2012. április 10. 12:31
Ez a heteket is eltöltöttek a Dunán dolog kicsit sántít, mert a lényeg a kikötés nélküli időtartam lenne. A hajó tartályaiban tárolt víz az ottani körülmények közt nagyjából semmire sem elég. Persze a víztisztítás megoldható, de milyen áron. Ez viszont : "+ott a tenger is, ha meg akarnak mártózni megállhatnak és miért is ne tennék!" Már ne is haragudj de a vicc kategória. Tisztában lehetnél azzal hogy a tengervízben fürödni nem lehet hosszútávon csak úgy ha utána édesvízzel lezuhanyzol mert kicserzi a bőröd. Nem véletlenül van a kultúrált Beach-eken zuhanyzási lehetőség. A hőségnél nem a gépházra céloztam hanem kompletten a hajóra. Kvalifikált gépészek, de úgy általában kvalifikált matrózok ügyében pedig : nem tudom hogy most vajon ki tudnánk e állítani az összes hajót teljes legénységgel.
DDodgers
2012. április 09. 17:32
én 12 mbert számoltam össze kapásból. Ez nem jelenti azt hogy ide-oda ne kéne még egy-egy ember. Mivel harci bevetésről beszélünk így nem nélkülözhető senki, mindenkinek megvan a maga feladata. Szreinted mégis mekkora a víztartály? Első nap kifürödné a legénység... Arról nem is beszélve hogy nyáron itt a Dunán ki lehet pusztulni a hajóban a hőségtől, nemhogy a vörös tengeren...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!