Dorner: Az alapoknál kell kezdeni a MÁV megújítását

2012. április 16. 11:37

Dorner szerint a minisztériumban lehetőséget láttak arra, hogy ismét végre lehet hajtani egy „vasút-legyilkolási programot”, de a járatritkítás rossz irány.

2012. április 16. 11:37

Dorner Lajos, a VEKE alelnöke szerint, a minisztérium munkatársai megálmodták, hogy mekkora összeget szeretnének megtakarítani és ahhoz igazították az átalakításokat. Dorner arra is kitért, hogy nézőpontja szerint a minisztériumban meglátták a lehetőséget, hogy ismét végre lehet hajtani egy „vasút-legyilkolási programot”. Úgy vélte mindenképpen hozzá kell nyúlni a jelenleg szocialista nagyvállalatként működő MÁV-hoz, de a mostani irány nem megfelelő, nem a járatritkítás a megoldás a problémákra.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slomovicz
2012. április 16. 14:46
A járatritkítás lehet, hogy nem jó megoldás, gondolom én is kormánypártiként. De- hogy az a, mocskos aljas vörösfasiszta söpredék, meri itt osztani az észt -aki a MÁV jövedelmező teherszállitási üzletágát, fillérekért eladta az osztrákoknak,( amiből a személyszállitás veszteségét finanszirozni lehetett), az a- hulladék banda károg itt, aki több mint harminc vasútvonalat számolt- véglegesen fől, aki a MÁV székházat szarért - hugyért átjátszotta a szoci Wallisnak,- hát ettől kinyilik a bicska a zsebemben. Recskre kellene internálni, ezt az egész vörösfasiszta bandát. Az sem igaz- amikor kérdeznek! Csak egyedül- Ök az ok , amiért nem élhetünk úgy- mint egy osztrák! Minden bajunk Tőlük ered!
G. Pantyelejevics
2012. április 16. 14:36
Az a réteg, ami a NER kedvezményezettje, nem használja a tömegközlekedést. A NER számára fontos polgároknak felső kategóriás gépjárműveik vannak. Tömegközlekedést a NER által lenézett, semmibe vett tömegek használnának, de nem fognak, mert arra már nem jut. Ennyi.
tarackos
2012. április 16. 13:52
"...nem a járatritkítás a megoldás a problémákra..." Csak egy probléma van elfogyott a manyup lóvé és nem pörög a triplabóvli vagyis pénz kell. Erre megoldás a járatritkitás is. MÁV? Ugyan már, kit érdekel?! S8 janit biztos nem...
lastres
2012. április 16. 13:17
ugyanaz, minta mit a Bajnai kormány csinált. Semmi különbség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!