A világ legnagyobb vasútmodellje

2011. december 05. 17:20

Ezerháromszáz négyzetméternyi vasútmodell, játékautópálya, játékreptér és elképesztő mennyiségű mozgó alkatrész várja a gyerekeket és a felnőtteket a hamburgi Miniatur Wunderlandban.

2011. december 05. 17:20

„Egyszerűen nem tudok németebb dolgot elképzelni a világon ennél az ezer négyzetméteres giga vasútmodellnél, amin nem csak a vonatok, de még az autók a repülők és a figurák is mozognak, persze nyilván egy olyan számítógépes rendszerrel üzemeltetve, ami bonyolultabb, mint a teljes MÁV-vezérlési rendszer, és sehol egy kibaszott porszem, de még a narrátor is olyan tökéletesen beszélni az angolt német akcentussal, hogy az már idegesítő” – írja mikroblogján Kiss Ádám, a Hírszerző főszerkesztője.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. december 05. 17:37
Lenyúgöző, nagyon pöpec kis játákszer. 3.54-nél még a szex is megvan. Sztem oriási alkotás. Vélhetően, sok boldog percet szerez egy ilyen "szoba" játék, felnőttnek, gyereknek egyaránt. ---------------------------- smalladam ostobaságára, meg jellemző, hogy ezzel is csak a németeket fikázza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!