Takarodjatok innen, de nagyon gyorsan, amíg jól van dolgotok, világos?

2023. augusztus 12. 13:41

Ez a házaspár, ez a két sz*rember, ez a két ócska, aljas, hazug mocsok.

2023. augusztus 12. 13:41
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
badog.blogstar.hu

„Itt van ez a dolog -mert minek is nevezzem?-, ez a házaspár, ez a két sz*rember, ez a két ócska, aljas, hazug mocsok, akik tele okádták a hozzájuk oly’ nagyon hasonlatos Telexet a »gondolataikkal«. Ez itt olvasható:

»Távozna Magyarországról, de nem tudja eladni birtokát a liberális házaspár

A pár szerint „az elmúlt tíz évben a politikai árokásás miatt darabokra szakadt a nemzet”.

„Székely László és Gönczi Andrea a 2022-es választások után döntötték el, hogy Spanyolországba költöznek. Szerintük az elmúlt tíz évben a politikai árokásás miatt darabokra szakadt a nemzet, ráadásul liberális értékrendjük miatt sokan megkérdőjelezik a magyarságukat. De több mint egy éve hiába próbálnak elköltözni, mert nem tudják eladni a Pécs melletti otthonukat, vele a több ezer példányos könyvtárukat és a házat körbevevő arborétumot” – olvasható a Telexen.«

A dologról remek publicisztika született – amit itt lehet elolvasni:

Kapcsolódó vélemény

undefined

Forisek Ádám

Mandiner

Idézőjel

Kávéfőzők, milliós arborétumok, színházak – íme a hős mártírok, akik még ezeket is hátrahagyják, csak hogy bemutathassanak Orbánnak!

Majd jött a váratlan fordulat, ami végképp szürreálissá tette az egészet – íme:

»Fordulat: a Nyugatra vágyó liberális költő nemrég még Európa haláltáncáról beszélt
Székely László pécsi poéta nemrég még jobbról előzte a jobboldalt.

Felkapták a magyar olvasók a Telexnek videós interjút adó liberális házaspár történetét, akik már nem tudják elviselni a hazai közállapotokat, és inkább kivándorolnának Spanyolországba – csak nem tudnak, mert nem találnak vevőt az arborétummal körülvett, több ezres könyvtárral rendelkező, Pécs melletti birtokukra.

Ugyanakkor most újabb megszólalások kerültek elő – amelyben a férj, Székely László pécsi költőként a következőket mondja a Kárpátalja című lapnak, 2017-ben, miután kifejti székelyföldi és felvidéki származását.

„A másik versciklus magyar kultúránkról szól, s nemzetféltésem érzését is megjelenítem bennük. Sőt nem »csak« nemzetünk, hanem Európa féltését is. Az utóbbi jelenik meg például a műsoromban elhangzott, Európa tánca c. költeményemben, melyben ez a tánc haláltánc.

Nem lenne szabad megengedni a migránstömegek betelepülését Európába, mert más vallású, más világlátású, más kultúrkörhöz tartozó emberek beáramlásáról van szó, akik nem illeszkednek be a mi civilizációnkba.

Egyébként ezeket a verseket még egy-két évvel a mostani migrációs hullám előtt írtam, és váteszi költeményeknek bizonyultak. De voltak előjelek, hiszen már a mostani migrációs válság előtt is megindult, ha nem is ilyen mértékben, a más kultúrájú emberek betelepülése: a törököké az NSZK-ba már rég, a volt francia és brit gyarmatok lakóié Franciaországba, Angliába, és Olaszországba is beszivárogtak e más kultúrkörhöz tartozó migránsok. Pedig Európának meg kell maradnia keresztény Európának, és vissza kell térnie a gyökereihez.«

Következtetés: takarodjatok innen, de nagyon gyorsan, amíg jól van dolgotok, világos?”

Nyitókép: Képmetszet

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2023. augusztus 14. 13:55
Megismétlem:“Belőled, meg a többi hasonlóból itt csak úgy zubog kifele a végtelen szeretet, alig lehet elfutni előle :)” - írja, hogy B. Zs.-t odaküldöm vissza, ahonnan jöhetett. Azért megejtő a Fidesz-barát közeg butasága (bocs), mert ÉN erre írtam azt:”Takarodjatok innen, de nagyon gyorsan, amíg jól van dolgotok, világos?…Ez a házaspár, ez a két sz*rember, ez a két ócska, aljas, hazug mocsok.” Ezt írta ez a pöcegödör szökevény.
Szélhámosok kíméljenek
2023. augusztus 14. 13:39
Zsolt bátyám, azé egy kicsit erős ez a mondat... Bár nekem is vannak fentartásaim az önkényes száműzött házaspár kálváriájával kapcsolatban, de az "Isten velük!" is elég lett volna! Vagy csak idővel túl mimózalelkű lettem? :O
nemecsek-3
2023. augusztus 14. 13:27
Szánalmas prolik! Minden eladó csak megfelelő áron. Ja, hogy azért meg nem kapja meg a vágyott tengerparti villát. Ki a francot érdekel? Magánügy. Indítsanak adománygyüjtést, az mostanában dübörög.
Zokni
2023. augusztus 14. 10:32
“Akkor ne olvasd el! Rém egyszerű! ” - ajánlja vki. Nem egyszerű. Orbán az emberek legalantasabb indítékait szolgálja a politikai megszólalásaiban: az előítéleteket, az irigységet, az önzést, a tudásellenességet, a gondolatellenességet, a bulvármorált, az idegenektől való félelmet és mindenfajta félelmet. De az emberek nem ilyenek, hétköznapjaikban nem, ünnepeinken sem. Szerencsére. Csak rosszul szavaznak. Van ilyen.. Az 5-ös számú tagdíjas ugyanezt képviseli, csak azoknak, akik TÉNYLEG ilyenek. A legocsmányabb trágyának, amilyen nyilván ő is… Az ilyet vissza kell nyomni a csatornába, ahonnan jött.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!