Semjén teóriái alapján mindenkit be kellene fóliázni

2023. július 25. 20:12

Semjén Zsolt vallásfelfogása már eljutott odáig, hogy minden ember bűnös, még a pápa is.

2023. július 25. 20:12
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

Semjén Zsolttal készített nagyon építő videóinterjút Tusnádfürdőn a Telex korunk nagy kérdéseiről, a homoszexualitásról és a fóliázásról, amire az élő interjúban a riporternek nem volt esélye minden lehetséges ellenvetést megfogalmazni, ezért kénytelenek vagyunk Magyarország hivatásos keresztény politikusa állításait a helyiérték táblázatban elhelyezni. Semjén azt állította először is, hogy bűn a homoszexualitás, az pedig az ő (így az egyházak) vallásszabadságába tartozik, hogy bűnnek nevezzék, ami bűn. Rendben, vezessük végig a gondolatot.

Ezért Semjén még a meleg barátainak is megmondja, hogy ez bűn, mert ő az igazságot akkor is megmondja, ha az nem tetszik, mert ő egy ilyen egyenes (értsd: keresztény) ember. Ám ennek csak örülni lehet, mert ebben az esetben nyilván nemcsak a meleg, hanem a tolvaj barátainak is megmondja, hogy lopni bűn, még akkor is, ha előtte hozunk rá egy törvényt, oszt jónapot. Vagy még azt sem. Semjén Zsolt vallásfelfogása már eljutott odáig, hogy minden ember bűnös, még a pápa is. Egyetértünk. Magáról nem beszélt, de segítünk neki: ő is az. Meg az is, akinek sorsa a hatalom.”

***

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hahota
2023. július 31. 13:34
Nálad elég, ha a f@szodat fóliázod le. Úgy sem tudsz már vele mit kezdeni.
alenka
2023. július 29. 03:20
Foliazzak csak be a beteg buzikat....mi egészségesek vagyunk...kikérem magunknak ..
tapir32
2023. július 27. 23:27
A nyíl társadalom ideológiája kutúra és egyéniség ellenes. Homogén, könnyen befolyásolható tömeg előállításán fáradozik.
Szuperszig
2023. július 27. 06:34
Téged kellene befóliázni hatos kazánlemezzel, te rohadék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!