Akkora pofont kapott Orbán legádázabb ellenfele, hogy a fal adta a másikat

2023. július 02. 08:28

Húha, bizony Gréczy rendesen befűtött ezekkel a gondolatokkal az Apró-villába.

2023. július 02. 08:28
null
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„A DK egykori szóvivője még 2019-ben kényszerült távozni az Országgyűlésből és a nyilvánosságból, miután obszcén, szexuális tartalmú képsorozat került nyilvánosságra róla. A Gyurcsány-párt nagy visszatérője azonban lerázta magáról a gigantikus szégyent – mint kutya a vizet –, és ismét szorgosan nyilatkozik és posztolgat összevissza. Gyakorlatilag úgy viselkedik, mint egy elszabadult hajóágyú. Legutóbbi posztja azonban egész biztos, hogy eljutott az Apró-villába is, hiszen Gréczy ezúttal bizony akkora pofont osztott ki, tudtán kívül a főnökének és kedves feleségének, Klárikának, hogy a fal adta a másikat. A következőket írta Varga Judit nagy bejelentésére reagálva, miszerint ő lesz majd a Fidesz listavezetője a jövő évi EP-választáson:

»Varga Judit megbukott. Bukni fog a többi is. És mostantól egyetlen női minisztere sincs az Orbán-kormánynak.« 

Húha, bizony Gréczy rendesen befűtött ezekkel a gondolatokkal az Apró-villába, hiszen ezzel a kijelentésével azt mondta, hogy aki Brüsszelbe megy politizálni, még ha pártja listavezetője lesz is, gyakorlatilag bukott politikus. Tehát Dobrev Klára egy bukott politikus Gréczy szerint, nincs ezen mit szépíteni. Ezt a kis posztját Gyurcsány egész biztos, hogy nem fogja megköszönni. Annak fényében különösen nem, hogy tisztán látszik az, hogy a baloldal Brüsszelbe igyekszik áthelyezni a hadállásait, így egyre jobban felértékelődik a jövő évi EP-választás tétje.”

***

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
díszponty
2023. július 05. 14:30
Emlékszem most már szinte a ködös múltban a Naptv-ben ott áldigált akkor még a világnagy periodika a Népszabadság újságIRTÓJAKÉNT, s mellette ott ált sterénye szinte eldugva Seszták Ágnes masni gyanánt megtűrt Magyar Nemzetes, és Seszták Ágnes tette a dolgát, irtotta a ballibsi bogarakat, ez a nyomorék izé gúnyosan kuncogott mindig összekacsintva a műsorvezetővel No akkor utáltam meg egy életre ezt a palit.
Palatin
2023. július 02. 21:58
Gréczy egy igazi DK-s, egy büszke kiverölegény, de állítólag evés elött azért néha kezet mos. Akik ismerik, és kezet fognak vele, azok is kezet mosnak utána. Ezzel a szertartással kezdödik a DK-s pártértekezlet. A DK természetesen Gréczy miatt olyan szuper erös, ö adja a tempót és a bukét a DK-ban. Gyurcsány hiába erölködik, Gréczy az igazi toló és húzó a DK-ban. Az árnyékkormányban eddig csak egy hely biztos, Géczyé, ö Bárcanélküli Miniszter lesz. Amig Gyurcsány neki készülödik, Gréczy már leteker két menetet is. Öt csak biztatni kell és teszi a dolgát. Hát biztassuk: Gréczy mester kapd elö a lompost, Rezsiturbó és kézihajtány kell most. Nem megyünk mi drága örömházba, Két fürge kézzel hozd a népet lázba. Gréczyre a magyarok igazán büszkék lehetnek. Ö az egyetlen politikus a világon, akinek az angyalbögyöröit (= zamatos falusi nyelven: pöcsmácsik) választói müködés közben láthatták. https://www.facebook.com/NoSalty/posts/10158541602228462/?paipv=0&eav=AfbHLqGp9yY23_HFvQd7iu0V5vM1StdwS0vdaoIb2e92Q8zl-ch4DOH3b9YBekc7F5Y&_rdr Nyilván ezért került egész magasra a DK-s top-listán, Gyurcsány jobb keze lett, mert Fecó ugye jobbkezes. Gréczy legalább egyéniben már bizonyított, a többiek még nem tartanak itt. Szerintem Gyurcsánynak már két kéz is keves lenne, Klárika is panaszkodik rá a szükebb baráti körben ...
Palatin
2023. július 02. 21:38
"Orbán legádázabb ellenfele" helyett elég lett volna azt írni, hogy "Az átkozott, pokolravaló Szemkilövetö". Ezen a nevén mindenki ismeri Gyurcsányt. Orbánnak ugyanis sok "legádázabb ellenfele" van itthon és külföldön, olyanok is akik valóban veszélyesek. Gyurcsány nem veszélyes, ö csak egy ócska, koszos, magyarellenes lázító, akiröl már Soros is lemondott, pedig ö minden valamire való globál-libernyák felforgatónak oszt lapot és dollárt.
dryanwolf
2023. július 02. 20:00
...nincs ezen mit szépíteni. "Húha, bizony...")
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!