Túltolták

2023. május 05. 22:20

Politikai pedofilok tolják maguk előtt a „jó bulira” kapható gyerekeket. 

2023. május 05. 22:20
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

»Gyerekeket fújnak le könnygázzal, és gumibottal veri őket a hatalom. Idejutatta ezt az országot ez a rendszer. Gyerekeket bántanak! Szégyen!« – kesereg közösségi oldalán a magát államférfiként aposztrofáló Gelencsér Ferenc Momentum-vezér, aki (a javasolt kapálás helyett) cimboráival szerdán is kordonbontással, rendőrök provokálásával múlatta idejét a karmelita kolostor előtt. Tőle tudjuk azt is, hogy ő már 2006-ban, 16 évesen a Kossuth téren tüntetett az akkori kormány ellen. »Kaptunk rendesen, de az a felnőttek tüntetése volt. 2023 van, és 16 évesek vesznek körül a karmelita előtt. Ez a fiatalok tüntetése.«

Tényleg fiatalok tüntetnek – randalíroznak –, merthogy felnőtteket már nem tudnak utcára csődíteni a szervezők. Uszítják hát a fiatalokat. Politikai pedofilok tolják maguk előtt a »jó bulira« kapható gyerekeket. 

»Addig örülj, amíg csak a rendőrök állnak veletek szemben« – figyelmezteti egy kommentelő a panaszkodó »államférfit«. – »Legközelebb már mi leszünk ott, szívlapátokkal.«

Ismeretes, a sikeres utcai hőbörgésnek is megvan a maga rendje. Az anarchiacsinálás királya, Saul Alinsky fekáliamixer (az ő intelmei alapján randalíroznak Gelencsérék) már évtizedekkel ezelőtt összegezte javaslatait. »Tartsd fenn a nyomást!  Támadj, támadj, támadj minden irányból! Sose hagyj esélyt a tántorgó szervezetnek a pihenésre, átcsoportosításra, talpra állásra!« Igen ám, csakhogy a mester azt is hozzátette: »Az a taktika, amit túl hosszan alkalmazol, teherré válik. Sose válj unalmassá. Még a radikális aktivisták is elunják magukat.« Ráadásul nekünk is tele van már a hócipőnk.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2023. május 06. 18:51
Ha valaki kiskorút futatt annak börtön jár . Kell adni egy új szó meghatározást és börtönbe azzal aki 18 év alatt ilyesmire visz egy fiatalt. Mégha politikus is.
Fed74
2023. május 06. 14:26
Fasz szopó Pilhál, ne feledd a pedofilok, és buzik pártja a te bandád! Te csicska rubeljobbágy!
Palatin
2023. május 06. 12:30
A magyar átkot Gyurcsánynak hívják. Az ö sunyi, ördögi lelke húzódik meg minden disznóság mögött, amit itthon vagy külföldön elkövetnek ellenünk. Pankotai Lili csak egy gennyes pattanás Gyurcsány sötét szellemének alfelén.
Palatin
2023. május 06. 12:26
A PANKOTAI LILIKET A GYURCSÁNYISTA FÉLE SÖTÉT ÁRULÁS "KULTÚRÁJA" TERMELI KI. Pankotai Lili egy NoGo lett az iskolájában, és ezt magának is be kellett látnia. Ö egy olyan piszkos folttá vált, amit egy magára valamit is adó iskola nem türhet el. Én pl. nem adnám olyan iskolába a gyermekemet, ahol egy ilyen trágár, félrevezetett, a hazáját mocskoló diákot megtürnek. És nyilván egy normális pécsi család sem gondolkodik máshogy. Az egyházi iskolák nem bunkóknak valók. Pankotai Lilinek egy szegény tanyasi, összevont osztályos iskolában lenne a helye, ha még vannak ilyenek. Gyurcsány országlása idején több száz vagy ezer is talán ilyen volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!