Ma már sok indulatos rendőrportré bukkant fel

2023. május 03. 22:37

Végignéztem ma is az oktatási/tanulási jogokért folytatott budapesti tüntetés képeit, ahogy múlthéten is.

2023. május 03. 22:37
null
Parászka Boróka
Parászka Boróka
Facebook

„Végignéztem ma is az oktatási/tanulási jogokért folytatott budapesti tüntetés képeit, ahogy múlthéten is. Egy hete még profi, rezzenéstelen arcú rendőrök voltak rajtuk általában. Ma már sok indulatos rendőrportré bukkant fel. Félelem? Düh? Kényelmetlenség érzet? Hat, hogy diákokra könnygázzal támadóknak a tömeg azt skandálja: szégyeld magad, gyereket bántasz? Laczkó Bernáth mérce.hu-s képét nagyítsátok. Mit gondolnak ezek az emberek?”

***

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lkalmar
2023. május 04. 21:37
Épp azért provokáltok, hogy indulatok szülessenek. De ne reménykedj, ez nem ukrajna, itt nem lesz majdan, te szarkeverő.
u.cserkész
2023. május 04. 20:29
" Ma már sok indulatos rendőrportré bukkant fel. " Hülye picha. Ha te is ott állnál a rendőrsorban, és barom gyerekek és felnőttek szidnák az anyádat, biztosan vigyorognál az örömtől. Mondom én, aki nem kedveli a rendőröket.
bagyadtsolomon
2023. május 04. 19:50
Na ez van, ha valaki baszatlan...
Brandon the great Negro
2023. május 04. 19:16
Szeretnéd Bogyóka igaz, ha vér folyna? Nem fog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!