Nehéz most bármit mondani

2023. április 18. 09:58

Meghalt Török Ádám. Nagyon jó ember volt.

2023. április 18. 09:58
null
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Meghalt Török Ádám.

Egyetlen zenésszel sem találkoztam életemben, aki nála jószívűbb, udvariasabb, nagylelkűbb lett volna. Nagyon jó ember volt. Hogy mit hagyott hátra, arról majd később beszéljünk.

Nehéz most bármit mondani.....”

Nyitókép: MTI / Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
packó_
2023. április 18. 15:41
Tényleg sírok. Elmegy egy generáció. Abban hiszünk: ott fent, ott fent. Hazament.
Szabó A. Imre
2023. április 18. 15:07
Egyszer a nyolcvanas évek második felében valahogy odakeveredtem egy egyetemi gólyabálra, nyilván, valaki meghívott, mert egyébként az ilyen helyeket ki nem állhatom, magamtól soha el nem mentem volna. A sok program között az egyik nagyteremben egy MIni koncert volt meghirdetve. Beültem és vártam a kezdést. A meghirdetett időpontban föl is csörtetett a Mini a színpadra és játszani kezdett. A helyzetnek adott némi szürreális jelleget, hogy a nézőtéren a hangpult mögött ülő hangtechnikuson és rajtam kívül senki nem volt, de ez Törököt a legkevésbé sem zavarta, fergeteges showt produkált, "ritmusban kéne maradni" és a szokásos, megtapsoltatta a nem létező közönséget stb., remekül elkommunikált az üres teremmel. Egyébként a zene valóban jó volt, bár a keverés hagyott némi kívánnivalót maga után, Török hangján és fuvoláján kívül jóformán csak a lábdobot lehetett hallani, de az embertelenül hangos volt. Szóval, Török egy vérbeli profi zenész volt, őt azon kívül, amit csinált, más valószínűleg nemigen érdekelte, és mivel azt csinálhatta, amit szeret, neki ez épp elég is volt. Nyugodjék békében!
Vasgyari Tibi
2023. április 18. 13:55
Tavaly a mamut KFC-ben találkoztam vele, ismeretlenül leültem hozza kicsit beszélgetni, nagyon közvetlen jó fej volt.
Bell & Sebastian
2023. április 18. 13:27
https://www.youtube.com/watch?v=MfHaGcPSHxU
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!