Orbán Patyomkin-országot épít Magyarországból

2023. április 05. 13:18

Itt minden csak látszat.

2023. április 05. 13:18
null
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Facebook

„Látszat, hogy rezsivédelem van, látszat, hogy harcolnak az infláció ellen, látszat, hogy megvédik a magyarokat, látszat, hogy számukra a magyar emberek az elsők, látszat... minden. Ebbe a körbe lépett be a gazdasági oldalról az akkugyárak telepítése is, amiről azt hazudja Orbán, hogy ez jó a gazdaságnak, ez jó a magyaroknak.

Egy fészkes fenét jó!

Sem elég energiánk, sem elég vízünk nincs hozzá és hazavágja az ország környezetvédelmi helyzetét, de ezen túlmenően egy huncut garast sem keresünk rajta. A látszat itt a GDP-növekedés, ami papíron ugyan létrejöhet, de a valóságban nem, sőt, kiszorítja majd a magyar vállalkozásokat.

A szoc-dem számára tényleg a magyar emberek az elsők, nem csak szavakban, mint Orbánnál. Elvárjuk a mindenkori kormányoktól, hogy minden intézkedésük a nemzet felemelkedése érdekében történjen és ne a hatalmi érdekeik kiszolgálását célozza.”

Süllyed a hajó: Mesterházy Attila is otthagyja az MSZP-t

„Hosszú gondolkodást követően úgy döntöttem, hogy kilépek a Magyar Szocialista Pártból. Távoznom kell, mert ugyan már évek óta tévesnek tartom az MSZP vezetésének stratégiáját, ma már abban sem hiszek, hogy ezen lehet változtatni" - kezdi Facebook-bejegyzését Mesterházy Attila, a párt korábbi elnöke, aki a 2010-es kampányban még miniszterelnök-jelölt is volt.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemkellnév
2023. április 13. 14:17
A döntés mindegy. Vagyok, aki vagyok.
Nemkellnév
2023. április 13. 13:44
Azt kívánom mindenkinek, hogy boldoguljon. A legtöbbnek nincsen szüksége a politikára. Azt intézik a lélekrablók.
KBA98
2023. április 06. 20:59
Vele is csak többen vagyunk! Semmi haszna, de miből él?
amca
2023. április 06. 20:29
Szarházy Mesterházy. Fegyö öö kör 0 .000039 % Te meg 0.0000000. Látod még ez a Roncsmentumos is rádver.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!