A 444 diadala a fársángon

2023. február 24. 17:07

Olyan nehéz ezeket elviselni. Jézus türelme kell hozzá…

2023. február 24. 17:07
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Ez a cím visít a 444 címoldalán ma – szerző Solti Hanna, van-e, ki e nevet nem ismeri?

Szóval, a cím: A Fidesz-közeli »civil szervezet« azt kéri, ne tartsanak farsangot az óvodákban és iskolákban, mert az eltereli a figyelmet jézus kereszthaláláról

Nos, a helyzet az, hogy a “civil szervezet” (érdekes: a nem ezekhez kötődő civilek mindig idézőjelbe teendők a szemétsajtóban) nem ezt kérik. Hanem azt, hogy a böjti időszak idején ne legyen farsang. Ami ugye, egy teljesen legitim igény, és valamikor a keresztény világban, így Európában magától értetődő volt.

Aztán győztek ezek.

És ennek ellenére muszáj hazudozniuk.

Olyan nehéz ezeket elviselni. Jézus türelme kell hozzá…”

Nyitókép: Földházi Árpád

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
JMoflicheque
2023. február 24. 18:27
Ebből élnek, nem a pozitív példamutatásból.
kunfia
2023. február 24. 18:19
"Csuhások, térdre, imára!" "Ember, most jövök a templomból!"
kunfia
2023. február 24. 18:13
Jó van na, szegény Orbánt zavarja a gyerekek öröme a farsangon, ezért utasította a csicskáit! A FŐKERESZTÉNYT bezzeg eddig nem zavarta a 2020as törvényében lehetővé tett 14 éves kortól beleegyezéshez kötött pedofilszex. Fura, hogy akkor még kiskorú volt a legkisebb lánya. Meglássátok, Orbán és a kétharmad így akart örömet szerezni a gyerekeknek.
CirmoS
2023. február 24. 17:33
444 Soros cselédek! Innentől van min csodálkozni? Nem hiszem. Az ottani buta, agyhalott közönségnek pont megfelelő amit a Soros csicskák produkálnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!