Lakmusz-veszély

2022. november 11. 21:52

Korunk lendvaiildikói úgy nevezik magukat: „tényellenőrök”. Ők rostálják a tényeket helyettünk. Hogy csak a jó tényekhez jussunk hozzá, ne a rosszakhoz. Rossz az a tény, amelyre ők rámondják, hogy az. Szolgálnak és szűrnek.

2022. november 11. 21:52
null
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Rossz az a tény, amelyre ők rámondják, hogy az. Szolgálnak és szűrnek.

Egyik hazai lerakatukat Lakmusznak nevezik.

Micsoda meglepetés: a brigádot a Soros Gyuri bácsi fizetési listáján lévő 444.hu bloggereiből gyúrták.

Ők jelentik a garanciát a tényszerűségre, az elfogulatlanságra, a hitelességre. Az idei parlamenti választások előtt kezdték meg áldásos ténykedésüket. (Tán azért ekkor, hogy mentsék a menthetőt – nem jött össze.)

Az Európai Bizottság rögvest föltőkésítette őket nagyjából 120 millió forintnyi uniós közpénzzel, hogy olajozottabban menjen a ténygyomlálás. E pár hónap alatt máris rengeteg rajongót sikerült szerezniük maguknak.

Legfrissebb tényellenőrzésük is nagyon hasít majd, már most látszik. Címe: »A veszély fennáll, de nincs rá bizonyíték, hogy bűnözők kezébe kerültek volna az Ukrajnának szánt nyugati fegyverek.«

Apropóját az adja, amiről a V4NA hírügynökség és lapunk is többször beszámolt: fennáll a veszélye, hogy az Ukrajnának juttatott nyugati fegyverszállítmányok a feketepiacra kerülnek. A lakmuszos–444-es Diószegi-Horváth Nóra viszont egy tanító néni szigorával leszögezi: »Bár Finnországból október végén ismételten felhívták a figyelmet az illegális fegyverkereskedelem veszélyére, egyértelmű bizonyítékok továbbra sem kerültek nyilvánosságra«.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bobminyon
2022. november 13. 13:38
A kiegyensúlyozotttól tényleg messze vannak, de azért néha van pozitív példa is. https://www.lakmusz.hu/a-dk-szerint-magyarorszagon-a-legdragabb-az-aram-de-ez-csak-egyetlen-napig-volt-igy/
Házam Hazája
2022. november 12. 21:54
Belterjesség. Ez azért viszont, minden oldalon megfigyelhető.
Északi
2022. november 12. 20:28
a vegyészoperában már megállapították: a lakmusz ingatag..._
Abafy Alfréd
2022. november 12. 11:58
három szopógép
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!