Ukrán bomba és a 444 máris a fejére húzza a bohócsipkát

2022. november 17. 13:01

Oroszország nemhogy nem támadta meg a NATO-t, de a két embert meggyilkoló rakétát Ukrajna területéről indították.

2022. november 17. 13:01
null
Apáti Bence
Origo

„Azóta a teljes nyugati sajtó, a publicistáktól a szakértőkig lényegében elmondták, hogy ugyan megértik, hogy Zelenszkij úr kétségbeesésében össze-vissza beszél, azonban kénytelenek jelezni, hogy nem annyira mond igazat; Oroszország nemhogy nem támadta meg a NATO-t de a két embert meggyilkoló rakétát Ukrajna területéről indították.

Zelenszkijék motivációi egyrészt ismertek, másrészt érthetőek, az ukrán elnöknek nyilvánvalóan az az érdeke, hogy minél több nyugati országot rángasson bele a háborújukba, de, hogy a magyar ellenzéknek milyen okai fűződnek ehhez a hónapok óta folytatott, permanens háborús uszításhoz, azt csak sejtem.

Talán az amerikai guruló dollárokhoz lehet némi köze?

Nem tudom, csak kérdezem.

Mindenesetre ennek a nagy akarásnak most is csak csinos bohócsipkák, csörgők, Facebook posztok eltávolítása, átírása, és hangos nyögések lett a vége.”

Nyitókép: Ukrán elnöki hivatal / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
18.0 fok
2022. november 17. 16:52
mindig jó, amikor bármilyen fideszes propagandaszemét szakmunkásai dúlnak-fúlnak a sajtó miatt.
csulak
2022. november 17. 16:22
a vilag baloldali mediaja mukodesben ! Celjuk a dezinformacio, diverzio es gyuloletkeltes
Agricola
2022. november 17. 16:05
A Lengyelországban két embert meggyilkoló rakétát Ukrajna területéről az ukrán hadsereg indította. Mivel Lengyelország Nato tag, lenne jogalapja követelni a Nato fellépését Ukrajna ellenében.
Lajoss
2022. november 17. 15:11
Bence,neked elég az Origo..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!