Az új Majka-dal ismét mélyre szállt proliságban

2022. november 21. 12:45

Nem értik meg, hogy 40 millás mercikből nem lehetnek a nép hangjai.

2022. november 21. 12:45
null
Bódi Ábel
Bódi Ábel
Facebook

„Az új Majka-dal ismét mélyre szállt proliságban. Nagyon tetszik, ahogy a többek közt a rendszer pénzén feldúsult (TV2 szereplések, heló?) celeblázadók beszélnek arról, hogy itthon kinek mi nincs az asztalon. Nem értik meg, hogy 40 millás mercikből nem lehetnek a nép hangjai. Állami pénzből nem lehetsz rendszerellenes hangadó.

Nem baj, ezzel az olcsó gagyizással is lehet a csúcson lenni, már most 2,2 millánál a nézettség, szépen hoznak majd a YouTube bevételei is. Remélem hamar meglesz a G-merci is, hiszen az igazi népvezérek abból tolják! Én szurkolok, lehet donatelek is neki, ne kelljen annyit nélkülöznie, mint amiről a dalt is írta. Érezni, mennyi fájdalom, mennyi nincstelen kilátástalanság van jelen az életében. Segítsétek ti is Majkát!”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2022. november 29. 11:30
"Nem értik meg, hogy 40 millás mercikből nem lehetnek a nép hangja" rákai kakálmán lehet?
Republik
2022. november 22. 09:25
Akármilyen is Majka de a nézettség NEM HAZUDIK!Azért ez a sok vinnyogás mert NAGYON BETALÁLT!!!Jó zene és nagyon igaz amit mond.Függetlenül attól hogy ő jól megél belőle.Ez már csak ilyen,a jó művész előbb utóbb gazdag lesz,de attól a lényeget ő tudja a legjobban átadni.Szép volt MAJKA!!!
Lajoss
2022. november 22. 08:35
Betalált a Majka..a kesmás ebek akcióban..
Fed74
2022. november 21. 17:17
Ilyenkor mennyire tud vonyítani ez a sok fideszes köcsög! Bántják a gazdiékat ugye? Leszedált idomított barmok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!