Idén nem tart október 23-án a Fidesz központi ünnepséget

2022. október 19. 09:43

Gyurcsány és a baloldal azt állítja, hogy megszakítja a kormánypárt a hagyományokat. Ez azonban jó nagy hazugság.

2022. október 19. 09:43
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Idén nem tart október 23-án a Fidesz központi ünnepséget, Orbán Viktor ezúttal Zalaegerszegen mond ünnepi beszédet a Mindszentyneum átadóján.

Gyurcsány és a baloldal többi szereplője most azt állítja, hogy ezzel megszakítja a kormánypárt az eddigi hagyományokat, hiszen mindig tartottak rendezvényt.

Ez azonban egy jó nagy hazugság, már legalább ötször előfordult az elmúlt 12 évben, hogy a Fidesz nem tartott központi ünnepséget. Nézzük:

  • 2011. október 23-án Orbán Viktor Brüsszelben volt az uniós csúcson, a Fidesz nem szervezett központi ünnepséget.
  • 2014. október 23-án Orbán Viktor szintén Brüsszelben volt az uniós csúcson, a Fidesz nem szervezett központi ünnepséget.
  • 2015. október 23-án Orbán Viktor Madridban és Brüsszelben tárgyalt, a Fidesz nem szervezett központi ünnepséget.
  • 2019. október 23-án nem tartott a Fidesz központi ünnepséget, Orbán Viktor a Zeneakadémiám mondott ünnepi beszédet.
  • 2020. október 23-án a járványra való tekintettel nem tartott a Fidesz központi ünnepséget.”

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2022. október 21. 12:04
Nyílt levélben hívta meg az október 23-ai rendezvényre a miniszterelnököt a zalaegerszegi október 14-ei pedagógusdemonstráció szervezője: Tisztelt Miniszterelnök Úr! Ezúton szeretném meghívni Önt, a 2022. október 23-án Zalaegerszegen 17 órakor megrendezésre kerülő "a Szolidaritás ünnepe" rendezvényre. Nagy örömmel értesültem róla, hogy a nemzeti ünnepünkön, nem Budapesten, hanem a mi kis városunkban fog ünnepelni. Amennyiben sűrű programjába sikerül beilleszteni, szívesen meghallgatjuk az álláspontját és mi is elmondjuk a miénket. Amit megígérhetek, hogy nem lesz szó: - a Tiborcz-lámpákról, ami miatt évek óta balesetveszélyes a városunk - helikopterezésről, szarvasreptetésről és egyéb "urizálásról" - földekről, kastélyokról, uradalmakról - Völner ügyről, ezen belül "Tóniról és Barbiról" - az egészségügyről - a propagandáról, Megafonról, Cöf-ről, Alapjogokért Központról - az elszigetelődésről, ezenbelül is lengyel barátainkról - Tusványosról, ahol elmondta..., tudja mit mondott - Eu-s pénzek lenyúlásáról - Mészárosról, Garancsról, Rasi saját lábra állásáról - 100 milliós órákról, 20 milliós táskákról - Rogán új feleségéről, aki úgy szárnyal egy videóban, mint Habony fénykorában Ibizán - Lady mrd-ről - a trafik-mutyiról - túlárazott közbeszerzésekről - a "bérbe adott" autópályákról - arról, hogy miért nincs miniszterelnökjelölti vita - "hogy miért Gyurcsány irányítja még mindig az országot" Amiről szó lesz: - oktatás helyzete - új alaptanterv kidolgozása, szakértők bevonásával - diákok és pedagógusok óraszámának csökkentése - pedagósus életpályamodell - az egyetemek ellopása Summa summarum: várjuk szeretettel. Ha bokros teendői nem engedik meg, hogy részt vegyen a rendezvényen, úgy "ezredmagammal" meglátogatjuk Önt, a Mindszentyneum megnyitóján. Régen elmúlt tisztelettel, és szeretettel: Torday Renátó "a Szolidaritás Ünnepe" szervező Telefon: azt hiszem felesleges megadni a számomat, hiszen ha jók az értesüléseim, akkor már úgyis lehallgatnak.
néhai Ch.Pilot
2022. október 19. 22:16
Ami egyébként óriási taktikai húzás is! A ballib csőcselék amerikai pénzből már szervezgette a botrányát, a békés ünneplők közé vegyülve trágár szövegű transzparensek, fütyülés, rendzavarás, ha mód van rá lökdösődés, stb. A komcsi tanárok már tanítgatták a kormányellenes rigmusokat kisdiákjaiknak. Már megvették a vonat- vagy repülőjegyet a külföldi újságok tudósítói, hogy a véres zavargásokról, a rendőrség túlkapásairól cikkezzenek. Az Európai Parlament sátánista, selejtes képviselői már fogalmaztatták a beszédeiket a szövegíróikkal a budapesti jogtiprásokról, és az emiatt szükséges újabb Magyarország elleni szankciókról... és erre semmi. Nem lesz központi ünnepség. :-D Hát, tessék, tessék! Lehet, lehet! Menjetek ki az utcára ballib csőcselék! Lökdösődjetek egymás között! Skandáljatok csasztuskákat, burogassatok kukát, foglaljatok hidat. Mi meg lélekben ünneplünk. Gyertyát gyújtunk a forradalom hőseiért és áldozataiért. És csendben kiröhögünk benneteket az erőlködéseitekkel!
iimre
2022. október 19. 15:27
.
Lajoss
2022. október 19. 15:13
56 egyre kínosabb az állampártnak..Nagy Imrét már szinte kiradírozták..:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!