A HVG is a Brit Médiához vagy a Mediaworkshöz került?

2022. október 25. 17:07

Ez így narancsabb Novák Katalin fülbevalójánál is.

2022. október 25. 17:07
null
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

„»Pankotai Lilitől saját gimnáziuma határolódott el beszéde miatt.« - olvasom a hírfolyamban felgördülő posztot. Fura, keresem az Origo kék logóját, de narancssárgát találok, látom, hogy hvg.hu, ami lássuk be, joggal zavar össze, ha a posztot és a címadást nézzük. Lemaradtam volna valamiről, a hvg is a Brit médiához vagy a Mediaworkshöz került? Csak mert ez így narancsabb Novák Katalin fülbevalójánál is.

(Utólagos kifejtés: az én fejemben ez úgy áll össze, hogy NB csak per »Trágárka« szerepelt a bayeri Megafon tengelyen, a HVG meg a »trágárkodó« jelzőt emeli eposzivá a címben, mintha PL ennyit tett volna, hogy trágárkodott, miközben az a négy (indokolt és a műfajtól, ami a slam, a legkevésbé sem idegen) vulgáris kifejezés az egész szöveget távolról sem írja le, a HVG mégis ahhoz járul hozzá a poszttal és a címadással, hogy PL csak mint »a trágárkodó« ragadjon meg a köztudatban. Ez puszta slendriánságnak kicsit erős.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jose
2022. október 26. 14:13
Ilyen az, amikor valaki okosabb akar lenni, de legalábbis okosabbnak akar látszani, mint amilyen.
1000bocs
2022. október 26. 10:51
tetszik, nem tetszik, ez valóban csak ennyi. Trágárkodás, Greta Thürnberges hiszti a korábbi generációk felé anélkül hogy a kislány bármit mutatna ami arra utal hogy az aktivistáskodáson kívül bármit is tenni képes, vagy tenni fog. Az ugyanis hogy kurvaanyázva kijelentjük MINDEN SZAR, semmiféle hírértékkel nem bír. Képzeld el Mérőő Vera, hogy a nagyanyád túlélt egy háborút, éhezést, nélkülözést, piszkot, koszt, bűzt, nyomort, sötétséget és magányt, bántást és kilátástalanságot - és mégsem picsogott MINT TI. Mert ti erre vagytok idomítva, erre vagytok képesek. Sírni, hogy minden szar. ÉS HA RAJTATOK MÚLIK, CSAK EGYRE SZARABB LESZ. Ez a kislány sem jobb. Csak még kicsi, és számodra aranyos. Végül is kiscicával minden szar eladható..még egy tartalom nélküli hiszti is.
briganti
2022. október 26. 09:39
szegény elmebeteg
Za-za
2022. október 26. 09:31
Elképzelem, ahogy Trágárka odatesz egy széket az illatosan gőzölgő vasárnapi ebéddel teli aztaluk mellé. Fellép az asztalra, letolja a nadrágját és oda pottant az asztal közepére. Micsoda performance!!! De menő, nem?! Hiszen bámi belefér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!