A legközelebbi Szárszói Találkozóra az Európai Parlament is meghívást fog kapni

2022. szeptember 15. 13:12

A magyar értelmiség kedvenc játéka, a „találjunk ki egyre több jelzős szerkezetet az Orbán-rendszerre” új szereplővel bővült.

2022. szeptember 15. 13:12
null
Hont András
Hont András
Facebook

„A magyar értelmiség kedvenc játéka, a »találjunk ki egyre több jelzős szerkezetet az Orbán-rendszerre« új szereplővel bővült.

Most már biztos, hogy a legközelebbi Szárszói Találkozóra az Európai Parlament is meghívást fog kapni, én pedig a következő hónapjaimat a »választásos önkényuralom hibrid rezsimje« definíció értelmezésének szentelem, egyben javaslom, hogy az EP négy év múlva a Sargentini-jelentést követő időszak és a Delbos-Corfield-jelentés utáni évek összehasonlításáról és az abból levonható tanulságokról fogadjon el egy jelentést.”

Nyitókép: Youtube-képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. szeptember 16. 08:52
Gyűlölködő CIONISTÁK támadják Magyarországot!!! HOL MARAD AZ ÁLLANDÓAN HANGOZTATOTT "KÖLCSÖNÖS TISZTELET"??? Acionistáknak nehéz elfogadniuk hogy a magyar nép NEM ŐRÁJUK SZAVAZOTT!!! Remélem hogy HIMARS rakétákat nem "küldenek" "légipostán" ezért Magyarországra!...
Karbantartó9
2022. szeptember 15. 21:59
Találó!
ptrfarkas43
2022. szeptember 15. 19:50
Elképesztő hanyagság, "illiberális, választásos önkényuralom, hibrid rezsim fasiszta, homofób maffia diktatúra"
Hangillat
2022. szeptember 15. 19:23
Szárszó (0 Teddy) Az év EU Szárszószátyárát! A célok közérthetővé tétele. EU=EUtópia Vigyázz! A tetőn dolgoznak a pince szigetelésén! Szolidarítás Az EU ne várjon, csatlakozzon Ukrajnához! EUkrajna. Európáért Az orosz határok mentén végig határfolyót, árkot fölötte urali földdel az új Európa határaként. Új szakzsargon Ambient transzpolarizáló anti-autoegzisztencialista koszuppressziv rezsim
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!