Nyugati cégek helyett keleti oligarchákat és erős pártállamot!

2022. augusztus 03. 18:40

Amerikának semmi keresnivalója Európában!

2022. augusztus 03. 18:40
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Amerikának semmi keresnivalója Európában! Az ugyanis orosz felség-, és kínai kereskedelmi terület!

Nyugati cégek helyett keleti oligarchákat és erős pártállamot!”

Nyitókép: Martin Ethelwolf Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kistroglodita
2022. augusztus 05. 03:10
FAM azért pszeudoértelmiségi, mert csak felül a divatos dolgokra, mint a nyugatimádat, ukránpártiság, fideszellenesség. Azt mondja, amit az ő kis köre hallani akar. A magukat értelmiséginek gondolók, a senki felé el nem köteleződők, a mindent cinizmussal figyelők. Azok, akik soha nem állnak ki semmi mellett vagy ellen, csak élvezik, hogy olyan borzasztó okosak, és mindenki más hülye. Persze igazából ők értik a legkevésbé a dolgokat. Azért nem tudnak soha új perspektívával előállni, hanem mindig csak ironizálni.
XTRO
2022. augusztus 04. 16:04
Barom, ha nem ideológiák rabságában gondolkodnál belátnád, hogy kereskedni kell mindenkivel. Az egyébb dolgok meg az államok belügyei. Nem kell mindenáron megmondani mi a helyes, szerintetek..
B_kanya
2022. augusztus 04. 13:26
A "keletioligarcházás" mellett most épp a "Hunter Biden is érintett volt az ukrán gabonaexportban" cikk van. Amikor az algoritmus is érzi az iróniát... https://mandiner.hu/cikk/20220804_hunter_biden_is_erintett_volt_az_ukran_gabonaexportban
fogd a pénzt és kuss
2022. augusztus 04. 12:27
okos martinka nagyon oda van a gugli, a csiripelő meg a faszbukért, mert azok csak cégek és a légynek sem ártanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!