Sanszos, hogy a Tankcsapda nem „politikai”, hanem kulturális okokból áll oda, ahova

2022. június 19. 15:19

Hát istenem, Johnny Rotten is Trump mellé állt.

2022. június 19. 15:19
null
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Facebook

„Szerintem meg csupán annyi történhetett, hogy a politikával tényleg nem igazán foglalkozó zenekart a szójalatte-szürcsölő, ezüstkanállal a seggében született beképzelt elit sznobácia lökte oda a »NER«-nek.

Valószínűleg Lukácsék a folyamatos baszogatásra azt mondták: »Igen, bazmeg? Akkor tessék, tüntetőleg fotózkodunk NEResekkel, jöhet a rezsimdollár is, ott rohadjatok meg, ahol vagytok«.

Ők ugyanis tényleg a semmiből lettek saját erről az ország első rockzenekara, mindezekre nincs szükségük. Ez csak egy nagy középső ujj azoknak, akik szerint tankönyvből kell punkoskodni, tehát a TCS-nek mostanság szivárványos zászlóval kéne fellépnie, meg mondjuk Timmermanssal fotózkodnia. Az kurva nagy punk lenne. Forradalmi, anti-establishment.

Sanszos, hogy a TCS nem »politikai«, hanem kulturális okokból áll oda, ahova: a sötétben tartott, tárgyával etetett gombákkal szolidáris, nem Belpest elitjével. Sajnos a »Johnny a mocsokban« című nótájukat nem írták még át a »szegény lmbtq-fiú panaszai« címűre.

Hát istenem, Johnny Rotten is Trump mellé állt.

Ja, és igen: kérjük nekik a Kossuth-díjat is. Puszik.

(Amúgy biztos nagyívű megfejtés van a felesen, de sajnos nem adok dollárt Gyurka bának.)”

Nyitókép: MTI / Varga György

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dakotasámán
2022. június 20. 14:18
"Amúgy biztos nagyívű megfejtés van a felesen, de sajnos nem adok dollárt Gyurka bának" ne is tedd gabesz, nélküled sem fog éhen halni. add inkább mészáros lölőnek, csórikám az rászorul. tavaly is csak 70 milliárddal gyarapodott a vagyona.
CharlieM
2022. június 20. 13:34
"Én gonoszabb leszek, mint az ördög Ha eszembe jut, bepörgök Mint a kerék, meg a kormány Meg a mindenható kormány Meg a kurvám, aki sohase nedves De hozzám mindig kedves Bevesz, mint egy várat Én meg beleeresztem a tárat" :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
ggwp
2022. június 20. 13:12
Kultúra? Hol?
doderer
2022. június 20. 07:09
Nem mindegy hova állnak? Igy is úgy is ugyanolyan tré zenét csinálnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!