Kálmán Olga benézte: a Gyurcsány-párt politikusa szerint a csirkemell a megszorítások miatt drágul, pedig az ársapka miatt nem drágulhat

2022. június 20. 16:06

A DK politikusa „belegondolt”, milyen lesz a nyár.

2022. június 20. 16:06
null

Kálmán Olga Facebook-oldalán jelentkezett be, és tudatta követőivel, hogy Magyarországon szerinte „nem leszel vidám, ha belegondolsz, milyen lesz az idei nyár”.

Megszorítások

„Nézzük, mit lehet csinálni 2022 nyarán, az orbáni megszorítások alatt” – vettete fel a kérdést a műsorvezetőből lett Gyurcsány-párti képviselő.

A hatósági áras termékekről nemcsak a Mandiner, de számos portál, így például a Világgazdaság is beszámolt. A lap még egy grafikát is készített a minderről. Mutatjuk:

Fotó: VG.hu
Fotó: VG.hu

A videót az alábbiakban tekintheti meg:

***

Kapcsolódó

A kormány szerint elképesztő drágulás jönne az árstop nélkül

A kormány által bevezetett intézkedések kifejezetten a magyar családok számára jelentenek védelmet a háború,-és a világpolitikai helyzet által okozott drágulással szemben. A gazdaságfejlesztési miniszter szerint 50 százalékkal lenne drágább az árstopos termékek köre az intézkedés nélkül. Bővebben...

A kormány által bevezetett intézkedések kifejezetten a magyar családok számára jelentenek védelmet a háború,-és a világpolitikai helyzet által okozott drágulással szemben. A gazdaságfejlesztési miniszter szerint 50 százalékkal lenne drágább az árstopos termékek köre az intézkedés nélkül.

Nyitókép: Facebook

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agricola
2022. június 21. 15:04
Kálmán Olga nem benézte, hanem hazudott!
confitür
2022. június 21. 14:12
Itt az új Jakab Péter.
Jooee
2022. június 20. 21:26
Ez az idióta, csak benézni tud.
amca
2022. június 20. 20:12
független ,nagyon buttha bangóné értelmű képességű. Ehhez képest Gétza Getzy 1 zseni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!