Fül, szív és száj akarok lenni azok számára, akiket most kevésbé hallunk, látunk és értünk

2022. június 01. 14:36

Ott leszek közöttük, leülök a sámlira, meghallgatom és képviselem őket.

2022. június 01. 14:36
null
Novák Katalin
Novák Katalin
Facebook

„Köztársasági elnökként számíthatnak rám azok a magyarok is, akik a többség számára láthatatlan helyeken, rossz körülmények között élnek. Ott leszek közöttük, leülök a sámlira, meghallgatom és képviselem őket.
Fül, szív és száj akarok lenni azok számára, akiket most kevésbé hallunk, látunk és értünk, hogy érezzük: összetartozunk.

Ebben Victor Kata, aki az elmúlt 10 évben felzárkózásért felelős helyettes államtitkárként dolgozott, mától elnöki tanácsadóként segíti a munkámat.

Maradunk, akik vagyunk.”

Nyitókép: Novák Katalin Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2022. június 02. 13:09
.. de csak egy nyelv vagy.
annamanna
2022. június 02. 05:00
BallerZsófia - A sámli - ELTE Környezetpszichológia Tanszék https://www.youtube.com/watch?v=GC9c-_uNOEw - Megszólaltak a tárgyak nekünk! Zsófi fogja szinkronizálni a sámlit.
BossN
2022. június 01. 23:25
Isten áldja Novák Katalint.
sorivo4
2022. június 01. 21:37
Jó terv. De ezt terjessze ki a határon túli magyarokra is. Az ő problémáikat is hallgassa meg. Erdélyben kezdheti is, ahova a románok meghívták az átfestéssel. Azt ott fesse magyarra, és mutassa meg a román elnyomást, míg ők maguk nem festik vissza a magyar színeket szégyenükben. Ezt a kesztyűt fel kell venni. Ezzel a sors jelölte ki az útját. Ehhez még politizálnia sem kell. Azt hagyja a külügyminiszterre. Csak meghallgatni őket, bemutatni a sorsuk és közvetíteni a hangjukat, vagy segíteni, ahogy tud és ahol tud. Csak fordítson figyelmet a határon túliakra is és legyen tizenötmillió magyar köztársasági elnöke. Ha kicsit oldani akarja a feszültséget, akkor előtte találkozzon az ország államfőjével is, hogy nem ajtóstul ront a házba. Csak vele. Politikusokkal ne (odáig ne alacsonyodjon). Ez jelzi a politikailag semleges státuszát is. Politikailag soha ne vegye fel a kesztyűt. Az a külügyminiszter és a kormány dolga, hogy ilyen támadásokkal szemben megvédje. Ők a politikai lökhárítók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!