Ha a Tankcsapdára is érvényes az Egerszegi-szabály, ők mostantól „csak a fél ország rockerei”

2022. június 19. 10:54

Jó sz@r dolog lehet a másik feléhez tartozni.

2022. június 19. 10:54
null
Konverzió
Facebook

„Amikor a csodálatos Egerszegi Krisztina bevallotta, hogy a jobboldallal szimpatizál, ezek a hiénák azonnal ráugrottak és elkezdték szétmarcangolni, mondván hogy Egerszegi ezentúl »csak a fél ország Egérkéje«. A Tankcsapdának még ennyi sem kellett, máris kegyvesztetté váltak a vegánvirslik világában...

Nos, ha a Tankcsapdára is érvényes az Egerszegi-szabály, miszerint ők mostantól »csak a fél ország rockerei«, ám legyen, készséggel elviselem. Annyit azonban hadd jegyezzek meg, hogy jó sz@r dolog lehet a másik feléhez tartozni...”

Nyitókép: Rétvári Bence Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2022. június 20. 15:53
Feletjhetetlen volt, mikor néhány balliberális zenész elmerészkedett Tusványosra, utána milyen jajgatva kellett magyarázkodniuk hónapokon keresztül..hogy ők nem is, nem is azért és nem is úgy és jajj..ők szeretik a drága Gyurcsány elvtársat..
lewdberg
2022. június 19. 18:44
őszintén leszámítva régi nagy slágereiket, mennyi az elkötelezett tankcsapda rajongó? van ember 95iq felett aki miattuk megy egy fesztiválra? libsik körében amúgy se népszerű ilyen magyar rockzene, ők magyar zenei szcénából vagy elektronikus cuccokat, djket hallgatnak, vagy alter magyar popot/rapet, szal ez megint egy kamuügy
Tisza009
2022. június 19. 16:44
"A történelem jó oldalára kell állni." Cseh Katalin
Csendőr
2022. június 19. 15:34
Hát azért van egy pár magyar politikus akit nem felejtett el a tárgyilagos történelemoktatás, soroljam?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!