Megáll az eszem, hogy politikai kérdést csinál mindenki a tényleg történelmi 4:0-ás győzelemből

2022. június 15. 17:15

Nagyon remélem, hogy azok, akik messzemenő politikai következtetéseket vonnak le ebből a győzelemből, nem felejtik el, hogy ez egy játék.

2022. június 15. 17:15
null
Jászberényi Sándor
Facebook

„Sosem értettem a focihoz, sosem játszottam, és nem is néztem. Ha valami érdekelt a fociból, nos a játszmák köré alakult huligánkultúra volt. Most egyszerűen megáll az eszem, hogy politikai kérdést csinál mindenki az egyébként tényleg történelmi 4:0-ás győzelemből.

Én a magam részéről nagyon örülök, hogy nyertünk, mert bár a legkevésbé sem érdekel maga a foci, tudom, hogy sokan rajonganak érte, és

értem, hogy a magyar csapat győzelme egy kicsit mindannyiunk győzelme is

, mert így működik a sport pszichológiája. A mi kutyánk kölkei hozták, tehát a miénk.

Kifejezetten ostobának tartom, hogy politikai kérdéssé válik ez a győzelem. Hogy nem örülhet neki kormánypárti és ellenzéki, elszánt drukker és laikus, nem szurkolhat őszintén politikus vagy ellenzéki politikus. Nagyon, nagyon remélem, hogy azok, akik messzemenő politikai következtetéseket vonnak le ebből a győzelemből, nem felejtik el, hogy azért ez egy játék. És pont azért játsszák nemzeti színekben, mert mindenkié.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polnemkor
2022. június 16. 14:30
A szerző az egyik legótvarabb soros-zsoldos szadeszes propagandista, reagálni sem érdemes rá.
Vén Csataló
2022. június 16. 12:41
Qrva anyád, ti csináltatok politikát a sportból. Itthon is és nemzetközi szinten is.
mer-kell
2022. június 16. 10:29
mIlyen kis edzett és sportos az cikk megírója.
Senye Péter
2022. június 16. 09:32
Bizony néha politikai kérdés néha a győzelem vagy a vereség. Mint ahogy az 1954-es világbajnoki második hely utáni tüntetés is sokak szerint '56 főpróbája volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!