Na, ez a hülye is elkezdte behordani a sarki kisboltot a parlamentbe

2022. március 10. 18:14

És legalább akkora gasztrozseni, mint Lyákob.

2022. március 10. 18:14
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Na, ez a hülye is elkezdte behordani a sarki kisboltot a parlamentbe. És legalább akkora gasztrozseni, mint Lyákob, aki paprika nélkül főzi a paprikás krumplit.

Se a krumplilevesbe, sem a krumplifőzelékbe nem kell étolaj, zeller, fehérrépa meg két kg kenyér. Ezt kb. mindenki tudja, aki nem a budai elit tagja és egyszer is főzött magának a teánál bonyolultabb ételt. Étolaj amúgy sem kell semmibe, azt el kell felejteni.”

Nyitókép: Ambrózy Áron Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pitypangocska
2022. március 12. 07:59
Timikének milyen koszos, piszkos otthona lehet?! Igényes embernek meg sem fordul a fejében, hogy arra a szép (és lemoshatatlan) asztalkára koszos krumplit, zellert (?) pakoljon. Ilyet csak az tesz, aki igénytelen, és akit a mocsok nem zavar.
Pitypangocska
2022. március 12. 07:55
Az a jó, hogy Timikének futja elegáns ruhákra, arcfelvarratásra stb. Talán hozzon létre egy alapítványt az általa nagyon nehéz körülmények között élő pedagógusok megsegítése céljából. Kedves felültetett pedagógusok! Ha azt gondoljátok, hogy egy esetleges koalíciós kormány segít rajtatok, nagyot tévedtek. Próbáljatok visszaemlékezni a Gyurcsány-érára, és abból induljatok ki!
Kétes
2022. március 11. 20:46
Kíváncsi lennék, hogy CiaMica Kabulban hol vásárolt!
Hyazinth
2022. március 11. 08:25
Paprikás krumplit csakis zsírral főzök. Ha van otthon, akkor füstölt szalonnából állítom elő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!