Kedves Róbert, tévedsz!

2022. február 26. 22:04

Hátrébb kéne lépned az olyan fontos geopolitikai témáktól, mint például Hajdu Péter vagy Majka.

2022. február 26. 22:04
Dezső András
Dezső András
Facebook

„»Azt, ami Ukrajnában zajlik, és azt, ami Tajvant fenyegeti, a republikánus jobboldal, a demokrata baloldal meg a mindent és bármit csakis profitban mérő Wall Street együtt hozta tető alá.« (Puzsér Róbert)

Kedves Róbert, tévedsz! Ami Ukrajnában zajlik, azt nem a Te vélt vagy valós démonaid, hanem egy olyan diktátor hozta tető alá, akinek – úgy tűnik – végső soron téged is sikerült megvezetnie. És sajnos ezzel nem vagy egyedül.

Tudom, hogy Te mindenhez értesz, de talán ha kidugnád a fejed a saját kis buborékodból, nem csak írnál, hanem olvasnál is, és kicsit elmélyednél olyan témákban, mint például az orosz titkosszolgálatok által hosszú-hosszú évek óta alkalmazott aktív intézkedések módszertana (elsősorban a te általad annyira megvetett nyugati társadalmakban), akkor talán rájönnél arra, hogy nem mindenről csak az általad oly mélységesen lenézett fogyasztói társadalom vagy annak haszonélvezői tehetnek.

De ehhez egy kicsit hátrébb kéne lépned az olyan fontos geopolitikai témáktól, mint például Hajdu Péter vagy éppen Majka.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korn
2022. február 27. 18:53
Előbújt ez a kis spionfióka, gyorsan rúgja valaki vissza egy kő alá.
HuCon1
2022. február 27. 12:21
Ez a Dezső tipikusan egy hosszútávú geopolitikai egysíkúságban szenvedő nincsmásik arc, aki mindenáron jókat és rosszakat keres ebben a történetben. Tipikus nyugati betegség, a kiegyensúlyozottságot támadja.
Zaajan
2022. február 27. 12:14
Tudtam, előre tudtam! Végre a puzsér minden szavával rgyet tudok érteni, erre jön a másik zsidó tiltakozni. Annyira tudtam.
őrnagyőrnagy
2022. február 27. 11:55
Az pont egy jó cikke volt a Puzsérnak, kár, dezsőke, hogy végtelen elfogultságodban képtelen vagy túllátni saját ostobaságodon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!