Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Hodász atya antidepresszánsai

2022. február 12. 13:28

Márki-Zay melyik mondata ragadta meg egy ennyire katolikus plébános lelkét?

2022. február 12. 13:28
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Hát így. Márki-Zay szerint tehát Orbán hazaáruló Putyin-báb, egyszersmind ideggyógyászati kezelésre szoruló alak, akit titokban Grazban gyógykezelnek, amúgy a fiáról is teljes nyugalommal terjeszthető, hogy homokos, mert nem elkerülhetők a piszkos politikai játszmák, valamint Orbán olyan, mint Hitler, tömeggyilkos, fasiszta, aki fasiszta pártállamot épít, bűnöző és rablógyilkos, akivel nem kell tárgyalni, hanem börtönbe kell zárni. Tessék mondani, ez már a szeretet és a másik ember keresztény tisztelete, vagy még nem? És tessék mondani, ha Orbánnal nem kell tárgyalni, hanem börtönbe kell zárni, akkor mire ez a fene nagy vágyakozás a vitára Orbánnal? És tessék mondani, ha mondjuk egy kocsmában mondaná mindezeket valakire, akkor vajon lenne ideje megkérni az illetőt, hogy ­amúgy vitázzon már vele egy jót, vagy a véres taknyában keresgélve a fogait lenne ideje eltöprengeni a keresztény szeretetről és a másik ember tiszteletéről?

Kínzó kérdések ám ezek, és egyáltalán nem Márki-Zaynak szólnak, ugyanis vele teljesen felesleges bármiről is beszélni, vele szemben emberi hangot használni. Ezek a kérdések elsősorban az antidepresszánsokat szedő Hodász plébános úrhoz szólnak, ugyanis ő éppen most fejtette ki, mindjárt az antidepresszánsokról szóló vallomás előtt, hogy neki szimpatikus Márki-Zay, és ő bizony rá szavazna. Valahol itt kell keresgélni az antidepresszánsok szedésének okait. Mert ideje lenne elmondania a plébános úrnak (leginkább önmagának): ugyan mi olyan szimpatikus neki ebben az emberben?! A fene nagy keresztény szeretete? Az emberbarátsága, amellyel oly nagyon megtiszteli a másik embert? Az elképesztő következetessége, amely során mindent, bármit és mindennek az ellenkezőjét képes elmondani 24 óra leforgása alatt? Aztán szemrebbenés nélkül letagadni, amit mondott? Esetleg az, ahogyan szemforgató módon, igazi farizeusként összevissza hazudozik? Az elviselhetetlen képmutatása és ordító agresszivitása? A szektás s…ggfejsége? Ezek közül melyik ragadja meg egy ennyire katolikus plébános lelkét?”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Katakombablog
2022. március 23. 22:27
Elképesztő, mit meg nem engednek már maguknak! Nem volt elég a Szentatya gyalázása? El a kezekkel a Katolikus Egyháztól - megértették?!
bpe
2022. február 13. 14:38
a nagy ho-ho-ho hodász papi talár, fess és sudár, szenteltvízzel jön a sárm, instagramra, youtube-ra osztja, vígan olvad a szentelt ostya, marxit pétert kebelre véve, xanaxtól cseng fülébe végre, mi mindentől lesz jó az ember, hiába komcsi, vagy -hát- seggfej, sze-re-tet-tel öleli mindet, lájksóvárság, mindegy, csak hintsed, gördeszkával, mopeddel krúzol, farzsebéből pereg ki rúzspor, hobbiból mond árnyéknak lobbit, vokssal henceg, világot jobbít.
Gyugyu12
2022. február 13. 08:58
Zsótiból újra kiszabadult a legszínvonalasabb NER KULTÚRA.
Lop stop
2022. február 12. 21:54
Végre megszólalt a propaganda gépezet főnyalonca az ország legnagyobb problémájáról, arról hogy egy pap elmondta, hogy kire szavazna. Nem a híveit biztatta a szószékről mint az atya aki MZP - t első megválasztása előtt, hogy kire szavazzanak. Vajon hány helyen történt hasonló még amit Isten házának hívnak? A nem olyan régen katolikus hitre áttérő szerző oly sok írásában bizonyította, mennyire komolyan veszi Jézus Krisztus tanítását, parancsait, különösen a János13.34-35.Mondott ő már véleményt, nem egy egyszerű atyáról, hanem Ferenc pápáról is:argentin libsi, derék liberális, genderben hívő marha, demens vénember. Kár, hogy legjobb barátja a KDNP vezetője Semjén Zsolt amikor személyesen találkozott a Szent atyával, nem tolmácsolta neki.Hodász atyát kérem ne üljön fel a provokációkra, nem az a lényeg mit mond, hanem, hogy ki mondja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!