Orbán ma azt mondta, hogy Magyarország egy sikertörténet

2022. február 04. 10:21

Tehát a rekord-államadósság, a rekordinfláció, a rekordbenzinár, a rekordáfa lenne a sikertörténet?

2022. február 04. 10:21
null
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Akkor foglaljuk össze röviden. Orbán ma azt mondta, hogy Magyarország egy sikertörténet. Korrupció meg nincs, különben nem lenne Magyarország sikertörténet.

Tehát a rekord-államadósság, a rekordinfláció, a rekordbenzinár, a rekordáfa, az akciós termékek elkobzása, a hatósági áras csirke far-hát, Európa legalacsonyabb minimálbére, 17 ezer egészségügyi dolgozó elüldözése, a sztrájkoló tanárok megfenyegetése, az emberek kötelező oltással való zsarolása, 5000 milliárd forint államháztartási hiány összehozása. 
Ez lenne a sikertörténet?

Az lenne a sikertörténet, hogy a magyarok 74 százaléka az uniós szegénységi küszöb alatt él, kétmillióan meg a létminimum alatt? 

Ez nem sikertörténet, hanem tragédia. A korrupció meg… De erről majd Völner mesél.”

Nyitókép: Jakab Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2022. február 05. 08:13
a mozgalom átírta már az Alapító Nyilatkozatát? "A Jobbik Magyarországért Mozgalom előtt álló elsődleges feladat a kommunista utódpárt és a vele összeforrt szélsőséges liberálisok visszahozatala a politikai hatalomba."
DE JÓ
2022. február 05. 02:20
Még, hogy pártelnök... Egy röhejes, szánalmas, agyhalott, csicska, lúzer bohóc kétségbeesett próbálkozása, hogy az emberek ne a szemüknek és a pénztárcájuknak higgyenek, hanem neki... Nem veszi észre a nyomorult, hogy csak egy eszköz a Gyurcsányi bosszú próbálkozáshoz, egy eldobható senki.
szárma
2022. február 04. 21:32
Te meg egy balfasz vagy - az viszont tény!
Parm
2022. február 04. 15:02
Ha már neked nem sikerült, akkor másnak s sikerüljön? :) Buksisimi, te kis csicska lúzer :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!