Nyugikampány

2022. január 29. 20:09

Megértem már néhány választási kampányt a rendszerváltás óta, azonban ennyire elhalót még sosem.

2022. január 29. 20:09
null
Mészáros József
Vasarnap.hu

„A ronwerberi verbális ürülékhajigálás, a kötelesbeszédes tévéreklámok, teriblekkezés és társai ezúttal békén hagyják a szavazó- és adózópolgárok lelki nyugalmát. Jól van ez így, és ezért elsősorban az ellenzéket illeti a hála. Nem akarom elkiabálni, de mintha tényleg úgy lenne, ahogy Török Gábor politológus jósolja: a választásokon a Fidesz ellenfele leginkább saját maga lesz.

Márky-Zay-Nemúgyértettem Péter már annyi félreérthető, vagy pusztán mafla szöveget kampányolt az éterbe, hogy az emberek – szinte oldalfüggetlenül – rezignáltan, immunis fülekkel, legyintgetnek rá.

Az amúgy kőlibsi »kutyapárt«, amelyik dülledt szemmel igyekszik hülyét csinálni a komplett magyar népességből, nos, lassan már ők sem képesek megugrani az össznépi ingerküszöböt sasjózsis poénjaikkal.

A Mi Hazánk programja nem összeegyeztethetetlen a kormány tevékenységével, MSZP már csak nyomokban, a DK, illetve Gyurcsány pedig – ha kampányol, ha nem – képtelen annyi rajongót felsorakoztatni, amennyivel akárcsak egy álmatlan éjszakát is okozna Orbánnak.”

Fotó: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
darázs
2022. január 30. 08:41
én még bízok benne hogy az áprilisi választások ellenzékváltással végződnek ehhez elég lenne ha a gyengébb kötődésű moslékosok otthon maradnának vagy egy outsider pártra voksolnának. Ez elszigetelné Gyurcsány 10% körüli pártját és megkezdődhetne egy megélhetési politikus nélküli ellenzék felépítése
Cserna János
2022. január 30. 02:17
Már többen leírták előttem. Csak az ismétlés a tudás anyja jegyében tolom ide: Akárki akármit is írogat, el kell mennünk szavazni a Fideszre, ha hazánknak prosperitást és biztonságot akarunk!!!
TK421
2022. január 29. 22:27
Ja, ez viszont nem igaz: "A Mi Hazánk programja nem összeegyeztethetetlen a kormány tevékenységével" Túrótortáék már bebizonyították: nemcsak kibaszott sötétek, de bármire képesek a hatalomért. Nem véletlenül voltak ők a Lyobbik azon fele, amelyik éveken át ott ült a Lyobbik másik fele mellet, de nem jött rá, hogy azok mind egy szálig ötödik hadoszlopos beépített emberek. Most épp a vírusszkeptikus segghülyéket próbálják meg becsábítani, mert kell nekik a pozíció, a hatalom és a pénz, de szükségük van a poszt-nyilasokra is, ezért majd mindenben mindenki ellen lesznek.
TK421
2022. január 29. 22:07
Ez fura, a nagy lendülettel beindított, moslékos előváladékozás előtt nem hittem volna, de most úgy tűnik, hogy ez lesz a "hosszú kések választása". Flétó nem győzni akar, hanem leszámolni a saját oldala riválisaival. Mert hát ki van most? A Lyobbik ismét eladta magát kilóra, a megmaradt, nagyon hülye választói már a parizerre valót sem tudják összedobni Jákobéknak. A Maszop már rég felszalámizta saját magát, egyetlen értelmes karaktere sem maradt, aki lekapcsolja majd a villanyt. A Nyomentum nem is létezett, a wannabe majdan-fiókák nem rúgnak labdába. Lomposék szimpla vibrátorrá degradálták saját magukat, bárki feldughatja őket bárhová. A többi törpe-, mikro- és nanopárt szót sem érdemel. Ki maradt? Hát a DögKút. És Ferinek nincs mitől félni, mert a dögkutas szavazók annyira sötét barmok, hogy akkor is a böszmét választják, ha az a szemük láttára erőszakolja halálra az unokájukat. Vagyis Feri mindent megtesz azért, hogy Makizaj vezetésével a moslék a halálba meneteljen, mert ha akkora lesz a bukás, amekkora ma látszik, akkor csak ő marad a térfélen. Ő kapja majd a soros-pénzeket, neki jön a feltétlen támogatás nyugatról, északról és délről, csak ő lesz a valaki, és talán a 2008-as átbaszásról is elfelejtkeznek. A többiek vagy becsicskulnak neki, vagy megkapják a jégcsákányt, amúgy trockijosan. Aztán majd 4 év múlva megint próbálkozhat, de már csak akkora kihívásra kell számítania, mint anno az MSZMP-nek a Hazafias Népfronttól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!