A Magyar Zene Háza valójában a kidagadó erekkel üvöltő focihuligánok emlékműve

2022. január 22. 17:25

Persze lehet azt gondolni, hogy a Ligetben évekig táborozó aktivisták túlmozgásos zöldek.

2022. január 22. 17:25
null
Földes András
Facebook

„Persze lehet azt gondolni, hogy a beruházás ellen tiltakozók, a Ligetben évekig táborozó aktivisták irracionális, túlmozgásos zöldek.

Csakhogy irracionálisnak, túlmozgásosnak és zöldnek szabad lenni, és demonstrálni is állampolgári jog. De a közvéleményt megvezetni, átláthatatlan költségvetésekkel trükközni, majd embereket megverni a törvények szerint tilos.

Nem mondom, hogy bárki is bojkottálja az épületet. A legtöbb zenész nincs is olyan helyzetben, hogy visszautasítson fellépéseket, csak mert a koncerthelyszín a demokrácia, és néhány ember konkrét sárba tiprása közepette jött létre.

De elfelejteni sem szabad, hogy az épület lebegő könnyedsége valójában a kidagadó erekkel üvöltő, felelősségre vonástól nem tartó focihuligánok emlékműve.”

Nyitókép: Földes András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. január 24. 12:33
"....De elfelejteni sem szabad, hogy az épület lebegő könnyedsége valójában a kidagadó erekkel üvöltő, felelősségre vonástól nem tartó focihuligánok emlékműve.” FÉLREBESZÉLSZ FASZIKÁM! UGYANIS AZ AZ "EMLÉKMŰ" A "KIDAGADÓ IZÉIDDEL" TE MAGAD VAGY SAJÁT SZEMÉLYEDBEN.ÉLŐVÉ INKARNÁLÓDTÁL A MUSZKLIAIDDAL ÉS AZ AGYAD HELYIN KÉPZŐDÖTT TAKONY-, ÉS GENNYTÖMEGGEL.....BASZODANYÁD!
istvanpeter
2022. január 24. 09:25
A jó kurva életbe bele!
Petykabá
2022. január 24. 01:14
faszért kell ezt a nulla senkit a szarbukról szemlézni mandi?
akiaki
2022. január 23. 18:40
földes, van azért még elszámolni valód mécs felé?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!