A Magyarországot támadó baloldali politikai pamflet természetesen el fog készülni az EP-ben

2022. január 17. 08:36

Viszont már maguk sem hisznek abban, hogy az ilyen akciók túl sokat segíthetnének.

2022. január 17. 08:36
null
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

„Az európai baloldalnak a magyar kampányban való részvétele, a magyar baloldalt minden rendelkezésére álló törvényes és akár törvénytelen eszközzel történő segítésének a koreográfiája már jól ismert!

A 2014-es választás előtt egy Tavares nevű, azóta már a politikától visszavonult, portugál kommunista nevével fémjelzett európai parlamenti jelentést készítettek, amiben a lehető legdurvább rágalmakat fogalmazták meg Magyarországgal szemben. Ezzel akarták a magyar baloldalt segíteni.

Aztán a 2018-as kampányban a Sargentini-jelentés ugyanezt a szerepet töltötte be. Mára viszont már maguk sem hisznek abban, hogy az ilyen akciók túl sokat segíthetnének, de azért minden rendelkezésükre álló törvényes és törvénytelen eszközzel segíteni akarják a magyar baloldalt.

Ezért mivel idén újra választás lesz Magyarországon, persze, hogy az elmúlt évekből már jól ismert rágalmakat, csúsztatásokat, hazugságokat és fake news állításokat tartalmazó Magyarországot támadó baloldali politikai pamflet természetesen el fog készülni az Európai Parlamentben. Ennyi.”

Nyitókép: Földházi Árpád 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. január 20. 13:06
Tényleg, elröppent négy év, ideje egy újabb függetlenobjektív amnéziás interesting jelentésnek, jurova pont fasza lenne rá!
kovácslajos1930
2022. január 20. 10:55
Dajcs, alapítsatok egy EU ellenes pártot, vonuljatok keletre a két millió fideszessel, hagy éljen békében a másik nyolc millió. Én inkább tőletek védeném a gyerekeket, mert ti tényleg erkölcsi rombolás végeztek, loptok, csaltok, hazudtok
Box Hill
2022. január 17. 12:51
A magyarokat támadó írásművek mindig el fognak készülni, amíg a magyarok nem veszik kezükbe a védekezést. Erre már harminc éve adtam be formulát az illetékeseknek.
Szittya66
2022. január 17. 11:57
Minden ilyen jellegű támadás 2-3% szavazat a Fidesznek! Csak így tovább!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!