Hajrá Zoltán, hajrá új SZFE

2022. január 07. 10:46

Sándor Erzsiről csupán saját tapasztalati élményeim alapján szeretnék egy tényt megosztani.

2022. január 07. 10:46
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Színház Online

„Túlságosan egyszerű lenne Sándor Erzsi Rátótit ért minősítgetéseire írásom szemérmetes Erzsókjának magyarországi és nemzetközi, üstökösként feltűnt és azóta is a színházművészet égboltját beragyogó és mindent elhomályosító részletes pályaívével válaszolnom.

Ahhoz próbálom tartani magam, hogy konzervatív oldalunkon az adjonisten után, ha lehet, ne legyen hasonló a fogadjisten. Éppen ezért Sándor Erzsiről csupán saját tapasztalati élményeim alapján szeretnék egy tényt megosztani, hogy annak fényében értékelhesse a tisztelt olvasó a balos Népszava ügyeletes kulturális bomlasztójának Rátóti elleni megszólalását.

Az SZFE átalakításának pillanatától számtalan cikkben fejtettem ki véleményemet a Magyar Nemzet véleményrovatában, a Mandiner vendégszerzőjeként, valamint a vasarnap.hu és a szinhaz.online.hu felületén, egyértelműen a változást végrehajtók mellett. Engem is meglepett, hogy a kommentelhető felületek koronázatlan királynőjeként írásom szemérmetes Erzsókjánál aktívabban kárörvendő, személyem ellen mocskolódó beírót hetedhét országon belül és kívül nem lehet találni.”

Nyitókép: Rátóti Zoltán
Mandiner/Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Julismama2
2022. január 07. 12:13
Nem nagyon láttam még olyat, hogy egy véleménycikk leközlésekor a szerk. megjegyzéseket írogat egy-egy gondolat után.......mert az nem tetszik nekije.
villogókékfog
2022. január 07. 12:11
Sándor Erzsinek volt/van pályaíve? Bár lenne, egyenest a Napba.
sasszem
2022. január 07. 12:00
Rátóti kiváló ember, művész! És ki a banya, ismeri valaki, mit tett le a NEMZET asztalára?
Gullwing
2022. január 07. 11:58
Sándor egy kretén tehetségtelen színész: egy évtized után otthagyta a pályát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!