Tényleg nem egyértelmű, hogy MIT JELENT a család?

2021. november 23. 11:23

Elszomorított ez az írás egy olyan embertől, akire a konzervativizmus mintapéldájaként tekintettem.

2021. november 23. 11:23
ifj. Prózsa István
REform – Egyház és közélet

„Be kell vallanom, némileg meglepődtem, amikor a közismerten progresszív beállítottságú Telex hasábjain jött velem szembe Gundel Takács Gábor neve – nem mint megemlítettként, hanem mint cikkíróként. Meglepett az írás címe is – s még inkább a tartalma. Nem csak azért, mert azt láttam, hogy református emberként elsősorban katolikus szemszögből igyekszik ránézni egy témára – hanem azért is, mert egy általam konzervatívnak tartott ember hihetetlenül progresszív gondolatokat vetett „papírra”, készpénzként fogadva el a szivárványvallás hirdetőinek az állításait, függetlenül attól, hogy azok mögött mennyi igazság van.  

Meglepett és elszomorított ez az írás, melyet egy olyan embertől kellett olvassak, akire mindig is a józan konzervativizmus egyik mintapéldájaként tekintettem, s aki egyébként felvállalta református identitását is a Reformáció Évében – most pedig olyan nézeteket propagál, melyeknek se a konzervativizmushoz, se a református tanításokhoz nincsen köze. Éppen ezért igyekszem egy válaszcikkben reagálni erre – lerántva a leplet olyan tévedésekről, amelyek nem csak a keresztények, de a világ számára is végzetesek lehetnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béna Géza
2021. november 26. 10:14
Az állatvilágban a deviánsokat elszokták különíteni jó esetben kilövik !
tevevanegypupu
2021. november 23. 18:39
A konzervativizmus mintapéldánya Gundel Takács aki a postának hirdetett éveken keresztül és az atv-nél van? Na ne már..Egy álságos pénzéhes proli..
..--..
2021. november 23. 18:32
-zsoltkom- "Éppen ezért igyekszem egy válaszcikkben reagálni erre – lerántva a leplet olyan tévedésekről, amelyek nem csak a keresztények, de a világ számára is végzetesek lehetnek." "Jelen: 5 milliárd forintért vett fel nem használt PCR-tesztet semmisíttet meg az állam A tavaly vett tesztek idén tavasszal lejártak, és most még a megsemmisítésük is pénzbe kerül." https://bit.ly/3CKnoYL
amca
2021. november 23. 18:24
Gundi,azt hittük értelmesebb vagy ! Rájöttünk ,hogy nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!