Olvasgatom a pedofil törvény részleteit

2021. augusztus 06. 21:30

Szeretnék leülni és pár mondatot váltani a törvény szövegezőjével, mert nyilvánvalóan funkcionális analfabéta.

2021. augusztus 06. 21:30
null
Jászberényi Sándor
Facebook

„Olvasgatom a pedofil törvény részleteit. Szeretnék leülni és pár mondatot váltani a törvény szövegezőjével, mert nyilvánvalóan funkcionális analfabéta. Ez azt jelenti, hogy ismeri a betűket, de nem igazán érti, hogy mit jelent, amit leír. Nem érti például, hogy mit jelent az, hogy tilos a szexualitás öncélú ábrázolása templom mellett, kirakatban, egyéb termékek mellett.

Definiálni kellene mit jelent a törvényben az öncélú kifejezés. A szexualitás egyetlen esetben nem öncélú: akkor, ha annak célja a szaporodás a szó szerint értett szent szövegek szerint.

Ebben az értelmezésben gyakorlatilag az összes festmény a reneszánsztól a kubizmusig, különös tekintettel az olyan festményekre, melyeket gazdag emberek házi pornó céljára rendeltek meg a szeretőikről (Goya, Manet, Van Dyck stb. munkái) a továbbiakban nem kiállíthatóak. Bűncselekmény lesz ezeknek a festményeknek a megtekintésére például egy múzeumlátogatást szervezni.

Emberi test genitáliáit csak egy másik ember genitáliáinak mutatása közben lehet a továbbiakban ábrázolni. Öncélú szexualitás ábrázolásá továbbá a miniszoknya hordása, a nemi jegyek kiemelése (mert célja a szexualitás, mivel nem aktus, így öncélú).

Szóval, bár nem vagyok jogász, ellenben tudok olvasni, hihetetlen, hogy Magyarország úgy lépett be az iráni teokrácia szigorú erkölcsrendszerébe, hogy cserébe még a mennyek országát sem ígérte nekünk a kormányzat.

Nekem mondjuk nem lesz akkora kultúrsokk hidzsábban látni a sok kis tinit, meg úgy anblokk bárkit, akinek felismerhető a szexualitása, és azt közszemlére teszi, miközben elmegy egy templom mellett, de lehet, hogy az anyukámat rosszul fogja érinteni.

Fotó: Kép Egy Rembrandt nevű bűnöző Danae c. festménye az Ermitázsban kiálltíva”

Fotó: Wikipedia

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ooomph
2021. augusztus 08. 08:39
Ki ez a herélt nyomorék? Érinti a pedofiltörvény, gondolom, azért zokog.
Vakfolt
2021. augusztus 07. 23:36
"Definiálni kellene mit jelent a törvényben az öncélú kifejezés. A szexualitás egyetlen esetben nem öncélú: akkor, ha annak célja a szaporodás a szó szerint értett szent szövegek szerint." Ó, szabadkőmcsi haver! Amikor a rabulisztikát használod, azonnal megdőlsz, mintha egy neonkékkel a fejed tetejére festenél egy ilyen jelzőléggömböt! https://www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/search/?list=eyJmaWx0ZXJzIjogeyJNVSI6IFsiTkZPX0xFWF9MZXhpa29ub2tfRjE0RDMiXX0sICJxdWVyeSI6ICJyYWJ1bGlzenRpa2EifQ Vajon miért ez a két dolog szerepel ott?
pumuklik
2021. augusztus 07. 20:16
Visít a kis pedofil!
Aerion
2021. augusztus 07. 17:35
Öncélú szexualitás az, ha a játékbolt mellett basznak. Világos? Egyébként meg a saját nevedet használd, jászberényi nem a neved, csak valami ragadvány. Nyújtsd ki szépen a kezed a múltba, kapargasd meg a felszínét, tán felbukkan egy kón, vagy egy grün.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!