Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Karácsony úgy gondolja, hogy bejegyzésével indította be a sürgősségit az Uzsokiban

2021. augusztus 10. 07:21

A következő mi lesz, egy giffel beszélni tanítja a némákat?

2021. augusztus 10. 07:21
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Ez egy vicc, vagy Karácsony tényleg úgy gondolja, hogy egy FB bejegyzésével indította be a sürgősségit az Uzsokiban? Következő mi lesz, egy giffel beszélni tanítja a némákat? Tegyük félre a tréfát, mert ennél komolyabb dologról van szó. A főpolgármester, aki egyben az ellenzék legesélyesebb miniszterelnökjelölt-jelöltje, pár nappal ezelőtt hullarablóként rabolt rá arra hírre, miszerint az Uzsoki Kórházban orvoshiány alakult ki, amelynek köszönhetően szünetel a sürgősségi ellátás. Gyurcsány egykori államtitkára, Gál J. Zoltán már fel is csapta Karácsony FB oldalát, hogy kiírja az Orbán-kormány minden bűnét, alkalmatlanságát.

Eltelt 5 nap és a működés zavartalanul folytatódik. Igen, az ország egyik legfontosabb osztályán feláll az orvosok nagy része és ezt a helyzetet ez a sokak által kritizált magyar egészségügy 5 napon belül megoldótta. Ez azért nem olyan rossz, ha munkáltatói szemüvegen keresztül nézzük. Karácsony Gergely máshogy látja és meg van győződve róla, hogy az ő FB posztja segített orvosolni a helyzetet.  Ilyen helyzetértékeléssel reménykedjünk benne, hogy a Főváros nem dől össze a ciklus végére!”

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. augusztus 11. 07:08
Karácsony mentális állapota olyan, hogy meg van győződve arról, ha Facebookon nem szólítja fel a napot a kelésre, akkor elmarad a reggel. És - no, ez az igazi dráma - vannak akik el is hiszik neki!
masikhozzaszolo
2021. augusztus 10. 18:32
Nem értem Karácsony Gergelyt. Egy bejegyzéssel (Mint Isten: Legyen világosság!) beindított egy Sürgősségi Osztályt. Miért rinyál a Diákváros felépítése mellett: tesz egy BEJEGYZÉST, és máris van Diákváros. Oszt pont. Neki csak ennyi.
Tropi
2021. augusztus 10. 15:29
Őmiatta nyílt meg újra a süri. Persze. Fölkelt a Nap, mert kukorékolt a kakas.
balbako_
2021. augusztus 10. 14:47
Van aki kézrátétellel gyógyít Karácsony Facebookon oldja meg a világ problémáit....- vagy nem! (Minden esetre vízen járni próbált, de elsüllyedt.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!