Voltam oktató, kutató, parlamenti képviselő, polgármester

2021. június 20. 14:19

Köszöntöm az összes apatársamat, akik biztosan a legkülönbözőbb féle családokban élnek.

2021. június 20. 14:19
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Voltam oktató, kutató, parlamenti képviselő, polgármester, vagyok társelnök, főpolgármester és miniszterelnök-jelölt, de egyetlen szerep nem adott és ad nap, mint nap annyi örömöt, mint az, hogy apa vagyok. És persze, ahogy a többi, ez a feladat is óriási felelősséggel jár. Számomra az apaság teszi személyes üggyé a jövőt, ad egy különleges szemüveget, amin keresztül úgy láthatom a világot, ahogy az utánam következő generáció tagjai teszik. Apák napján köszöntöm az összes apatársamat, akik biztosan a legkülönbözőbb féle családokban élnek és a családi szereposztás más és más feladatokat ró rájuk, mégis közös bennük, bennünk a féltés, a felelősségérzet és a semmihez nem hasonlítható apai szeretet.”

Kép forrása: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Varga László és akkor mi a picsa van
2021. június 21. 21:11
Valóban volt ez már minden, de munkához még nem volt szerencséje, mint kurvának a tisztességhez.
EMM195
2021. június 21. 18:37
"Köszöntöm az összes apatársamat, akik biztosan a legkülönbözőbb féle családokban élnek." Meglepődne ez a hülyegyerek, ha közölném, hogy az apatársak túlnyomó többsége NEM legkülönbözőbb-féle családokban él, hanem normális családban, feleséggel, gyerekkel.
lendvaiildiko
2021. június 21. 17:27
Elena Ceausescu, született Petrescu a havasalföldi Petrestiben született. Rendkívül gyenge eredményeket ért el általános iskolás korában, volt olyan tanév, amikor mindenből megbukott, kivétel kézimunka és torna. Miután vezető párt tisztségeket töltött be, előbb PhD fokozatot nyert el, egyre feljebb ívelt pályája a polimer kutatásban. (Bár volt némi ellenállás, doktori címét végül Bukarest helyett a Medve János Jászvásári Egyetemen (Ioan Ursu / Iasi) szerezte meg. Számos egyetem díszdoktorává avatta, járt emlékezetem férjével Nicolae-vel a Fehér Házban és az angol királynőnél. Remélem, Karácsony a fővárosi mezőgazdaságot (méhészetfejlesztést, juhtartást, stb) támogató gyakorlati tevékenysége alapján PhD címmel jutalmazzák meg és esetleg a nemzetközi tudományos sikerek és hajtóerőként hatnak....
Burmin
2021. június 21. 16:14
Te jó ég ! A nímand megszólal...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!