Őrült nők ketrece

2021. június 11. 12:21

A szexuális irányultság és a nemi identitás összemosása a pedofíliával aljas módszer.

2021. június 11. 12:21
Alföldi Róbert
Facebook

„Közelednek a választások, muszáj találni újabb csoportokat, hogy legyen kit kipécézni, lehessen kiket utálni, és ez lehetőség szerint elvonja a figyelmünket minden másról.

Igazán társadalomépítő törvényjavaslat, ami elősegíti a következő generációk egészségét, személyiségfejlődését, hogy erős, önazonos, boldog emberek építhessék a jövő évtizedekben magyar hazánkat.

(Ha nem lenne világos, ez a törvény pont azt fogja elérni, hogy még több felnőtt, 60 éves honfitársunk kényszerüljön hazugságban leélni az egész életét, és menekülni önmaga elöl egy csatornán lecsúszva. )

A szexuális irányultság és a nemi identitás összemosása a pedofíliával pedig a legaljasabb módszer, amit egy hatalom használhat.

Éppen egy olyan darabot próbálok Budaörsön, – egy erdélyi magyar író művét –, aminél nagyon sokat beszélgettünk arról, hogy milyen fontos lenne, hogy minél több középiskolás lássa, hogy lehessen beszélgetni, feltehessék kérdéseiket, merjenek kérdezni, hogy tájékozottak legyenek, hogy boldogok legyenek, és mondjuk ne legyenek öngyilkosok, ha rájönnek, hogy pl. a saját nemükhöz vonzódnak.

Ez a törvény büntetné, büntetni fogja, ha egy osztályfőnök elhozza erre az előadásra a diákjait.

Mint ahogy azt is, ha egy 18 éven alatti fiatal megnézi Az Őrült Nők Ketrecet.

Mert nehogy együttérzéssel, megértéssel, szolidaritással, szeretettel találkozzon a színházban.

Mert eszerint a törvény szerint, ha megnézi az előadást, akkor attól és ATTÓL meleg lesz.

Ezt gondolják a hatalmon lévők.

És komolyan ezt gondolják.

Kedves Selmeczi Gabriella, ön el tudja képzelni, hogy ha kamaszkorában megnézi Makk Károly Egymásra nézve című filmjét, akkor attól leszbikus lesz?

(És félreértés ne essék, nem a leszbikusságon van a hangsúly.)

Magyarország, 2021.

És csodálkozunk, hogy a pápa vonakodik találkozni…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezuv
2021. június 14. 08:39
Egyrészt: "a pápa nem hajlandó találkozni..." Ez hazug beszéd, nem igaz. (ahogy az egész írás hamis csúsztatás.) Másrészt: Ez nem a buzikról szól, hanem a gyerekek érzékenyítéséről, ahogyan a haladóék ezt már nagyüzemben csinálják abberáltéknál nyugaton. Kérdezd meg az azt apát, aki nem tudott fellépni a fia kasztrálása ellen, mert a lobbi elfogadtatott olyan törvényeket, amelyek ezt megengedik! Itthon ezt nem fogjuk hagyni!
Krupp Skya
2021. június 13. 06:19
"Kedves Selmeczi Gabriella, ön el tudja képzelni, hogy ha kamaszkorában megnézi Makk Károly Egymásra nézve című filmjét, akkor attól leszbikus lesz?" És ha kamaszkoromban megnéztem volna a Géczy Zsolti Apró makkját?
kitiltott
2021. június 13. 00:42
Kedves Robi. Miért várjátok el egy 18 éven aluli szexet pornó filmből ismerő emberről hogy tudja magáról hogy homokos.. Miért csináltál divatot a buziságból? Miért és kit érdekel hogy ki kivel és hogyan? Miért kell kiteregetni a hálószoba titkokat? Azzal és azt csinálsz akivel és amikor akarsz.. Csak ne akard magatokat jó és követendő példának beállítani én pont leszarom hogy melyik lukadat mire használod.. De engem ne nevezz azért homofobnak mert nem vagyok kíváncsi rá te mit élvezel. Hagyjátok békén bennünket és a nem nagykorú gyermekeinket..
kitiltott
2021. június 13. 00:34
Kedves Robi. Miért várjátok elég 18 éven aluli szexet pornó filmből ismerő emberről hogy tudja magáról hogy homokos.. Miért csináltál divatot a buziságból? Miért és kit érdekel hogy ki kivel és hogyan? Miért kell kiteregetni a hálószoba titkokat? Azzal és azt csinálsz akivel és amikor akarsz.. Csak ne akard magatokat jó és követendő példának beállítani én pont leszarom hogy melyik lukadat mire használod.. De engem ne nevezz azért homofobnak mert nem vagyok kíváncsi rá te mit élvezel. Hagyjátok békén bennünket és a nem nagykorú gyermekeinket
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!