Orbán ismét megfutamodott

2021. június 07. 10:25

Amikor Magyarország erőt mutatott, Orbán mindig meghunyászkodott.

2021. június 07. 10:25
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Megtanulhattuk a leckét, hogy Orbán csak akkor hátrál meg, ha kellő erőt lát. Emlékezzünk az internetadóra, emlékezzünk a vasárnapi boltbezárásra. Amikor Magyarország erőt mutatott, Orbán mindig meghunyászkodott.

Most ismét erőt mutattunk. Orbán ismét megfutamodott. Most az a cél, hogy 2022-ben Orbán végleg kapituláljon. Az eddigi meghátrálásai újabb erőt adnak. Veletek együtt, nagy győzelemre számítok. Tudjátok: Ha mi jövünk, akkor Ti jöttök!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biivisz
2021. június 08. 12:51
"Amikor Magyarország erőt mutatott, Orbán mindig meghunyászkodott." Akkor most diktatúra van, vagy nincs diktatúra ??? El kéne má' dönteni !!!
syphax
2021. június 08. 09:47
"...Orbán ismét megfutamodott..." MEG-E???????????????????????????????? MIALÓFASZ? NEKI VAN ESZE NEKED BAZZDMEGAJÓÉDESANYÁDAT(!) NEKED NINCS!!! HÜLYÉKKEL NEM ÉRDEMES...SÖMMIT..BASZODALÁSSAN.
bagira
2021. június 08. 01:29
Gyurcsány klán az akasztós familia moslék koalíció fut a kormány újságírói elől , ballibsik akkorát loptak egymás elöl futnak a pénzel.
amca
2021. június 07. 21:59
Bolgár csataló. A Fegyenc férjed 1 perc után kizavar a konyhából,mert csak a mosogatásra vagy alkalmas...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!