Pedofilhajsza

2021. május 28. 22:19

Könnyű diadalt ígér ez a harc, mivel nincs épeszű ember, aki ne helyeselne egy ilyen lépést.

2021. május 28. 22:19
Árpási Bence
Népszava

„Az előzetes felvezető show után benyújtotta a pedofilokra lesújtó törvényjavaslatát a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté és előterjesztő társa, Selmeczi Gabriella minőségi munkát végzett: több passzust is megváltoztatnának és nem csak ész nélkül emelnék a büntethetőségi határokat. Ám könnyen előfordulhat, csupán a Fidesz valamely kampánytémájának egyik elemét látjuk, amely csak részben született gyermekvédelmi megfontolások alapján. Ugyanis a hatalomnak mindig kellenek az ellenségek. Nem lenne meglepő, ha a kipécézett ártatlanok után most a pedofilok kerülnének a célkeresztbe.

Könnyű diadalt ígér ez a harc, mivel nincs épeszű ember, aki ne helyeselne egy ilyen lépést. A témával megnyerhetnek bizonytalanokat, és ha az ellenzék vagy bárki kritizálni meri a csomag valamelyik elemét, akkor máris elő lehet venni a »baloldal a pedofília pártján áll« kezdetű szövegpanelt. Ráadásul így még jobban el tudják tolni maguktól a pedofil exnagykövet, Kaleta Gábor kellemetlen örökségét. Vagy annak a férfinak az ügyét, aki egy sapkába rejtve szeretett volna meztelen képeket készíteni öltözködő kisgyerekekről a győri strandon. Ő történetesen a Fidesz egyik országgyűlési képviselőjének munkatársa volt – egészen a botrány kirobbanásáig.

Ettől függetlenül reménykedjünk: szülessen bármilyen hatalomtaktikai megfontolásból a pedofilellenes törvénycsomag, ha csak egyetlen gyermeket meg lehet óvni ennek köszönhetően, és meg lehet akadályozni, hogy áldozattá váljon, már megérte.”     

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. május 29. 19:51
Kohn Bendit is pedofil ám!
Box Hill
2021. május 29. 13:01
Fájdalmas a ráébredés, hogy nem ti kezdtétek ezt a népszerű lépést.
Zsolt75
2021. május 29. 09:22
Itt a népszarában mentegette múltkor haskó a pedofilokat, hogy nem bűncselekmény, hanem betegség.
Zsolt75
2021. május 29. 09:21
Itt a népszarában mentegette múltkor haskó a pedofilokat, hogy nem bűncselekmény, hanem betegség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!